Ben mahkemedeymişim de hakkımda dava açılmış gibi hissediyordum benden başka da aynı durumda olan yoktu.. İnş. olumlu sonuçlanır başarılar..
Printable View
Ben mahkemedeymişim de hakkımda dava açılmış gibi hissediyordum benden başka da aynı durumda olan yoktu.. İnş. olumlu sonuçlanır başarılar..
aynı dertten müzdaripim...
geçen sene alttan 4 dersim var 1tanesi fd hoca dd vermediği için 3 derslere ve tek derslere giremedim..
yaz okulu zaten hiç yok..
dediler ki, 1. dönem derslerini al.. 1. dönem dersleri aldım ancak, 3 ve tek dersler sınavı kaldırılıp yerine büt geldiği için boşu boşuna 2. dönemi de aldım..
kısacası okulum 1 yıl uzadı ve aynı adamla yine takışmış durumdayım.. he ne olur, eğer bu bütler de de benden kopya çeken adam vizede 10 finalde 40 alıp cc getiriyorsa,
ben vizede 50 finalde 50 ( panoda hiçbir şekilde başka yüksek not yok) buna rağmen dc olan notum fd ye düşürüldüğü için.. açık açık tehtit ettim kendisini odasında sıkıştırıp..
zaten devam zorunluluğum yok, üniye geç başlamışım..
Allah'tan hayırlısı eğer bu sefer de hakkımı çiğnerse okulda 2. bir topal hoca vakası olucak
Bizde birini sıkıştırmışlar bizden önce adam direk karakola gitmiş ama yine aynı nalet herif...
herkezin hakkında hayırlısı olsun :) okula gidince kendimi tutmak için elimden geleni yapıyorum ben yanıma 1 arkadaşımı alıp gidiyorum hep sinirler gerilince alıp çıkartıyolar zaten. ama hoca gelince bende kapıyı bi kapatıcam gibi mecbur 1 kaç kelime konuşulması lazım.
valla ben istatistikten geçmiştim aynı şekil,ünide okurken,herkes geçti ben kaldım,önce yanına gittim hocam kağıdımı görebilirmiyim dedim,göstermedi.gittim dilekçe verdim,(ilk dilekçede kendisi inceliyor),inceledi yine aynı puan,bu sefer gittim IIBF dekanlığına dilekçe verdim komisyon toplandı ve geçer notu verdiler.
benim anlattğım sene 2004 falan ama,o zamanlar prosdür öyleydi bizim okulda,MYO ları bilmiyorum gerçi benim bahsettiğim lisans IIBF fakültesi.ilk dilekçede hoca bakar,olmazsa gider dekanlığa dilekçe verirdin dekanlık komisyon mu ne toplar kağıdı yeniden okuturdu.
Üniversite'de benzer bir hocamız vardı hukuk hocası.
Kafasına göre istediğini geçirir iistediğini bırakır , kafasına göre not verir.Yaz okulundan iyi para kırıyordu.
Kaç kere dilekçe verdik , kağıt içeriğine bakmak yok sadece notlar toplanıyor.
Yüksek lisansta ondan daha yavşağı badem bıyıklı bir tip geldi , kendi çapında taktı bize.Sınavında kopyayı serbest bırakıp(defter-kitap açık) , kağıtları okurken kopyadan işlem yaptı beyinsiz.
En son rektöre çıkınca öttürdüler şerefsizi tabi 3ay uğraşmamız gerekti.
Böyle kompleksli , aşağlık heriflerden bırak hoca çöpçü bile olmaması lazım.
mutlu sonn :) 1 dersten geçirmiş az önce aradılar ötekisinden de not düşürmüş :) ama sonuç olarak geçiçez inş :)
HAdi hakkında hayırlısı sıre bizde artık şu bütlerle uğraşma vakti geldi bizim de :)
hayırlısı herkes için:) inş herkesin istediği gibi olur :)
hayırlısı olsun kardeşim tek derse kaldıysan mezun say kendini inş dgs sınavında güzel geçer 3-5 gün olsa bile çalış derim geçen sene yattık basit diye şimdi boşuna sıkıntıya giriyorum benden söylmesi :) :)
gözüne aydın diyelim çözümlenmiş
birşey sormak istiyorum bu kaldığın dersi başka bir okulda açılan yaz okulunda alma şansın olmuyor mu denklik yok mu yani?
bir de okuduğum 2 üniversite hayatında şunu anladım ki okul resmen kasaba onlarda kasabanın şerifi :D herkes kafasına göre takılıyor hocanın istediği geçiyor istediği kalıyor. örneğin ben bu sene banko kaldım dediğim dersten öyle bir şansla geçtim ki hoca vtec hastası çıktı arabayla dolaştırma sözü verdik :hehe:
Hadi hayırlı olsun.. O mutluluğu iyi bilirim :)
bizimde başımızda var öyle bir hoca okulu bitirmek istemesem alıp işkence yapıcam. O kadar ayar oldum artık iyi davranıyoruz adamlık yapıyoruz yok sorunun cevabını yazmısım neymiş türkçem doğru değilmiş la ben profesörmüyüm cevabı sana yazmısım işte türkçemi napıcaksın derste edebiyat falan olsa neyse ders sinema tarihi takıcaksak takıyor işte kansız böyleleri seneye vericez artık.
şerefsizden bol ne var dicem o da bize denk geliyor işde....