rar dosyası yüklü değil sanırım sende.. ayrıca yavuz abi halledemedim bende u torrent ten gt legends ve GTR yükledim olmuo olmuohelp mee..
Dip not: G25 için bire bir oyun gt legends,GTR,GTR2 ahahatavsiye ederim... demo yükle dene bi abi..
rar dosyası yüklü değil sanırım sende.. ayrıca yavuz abi halledemedim bende u torrent ten gt legends ve GTR yükledim olmuo olmuohelp mee..
Dip not: G25 için bire bir oyun gt legends,GTR,GTR2 ahahatavsiye ederim... demo yükle dene bi abi..
Sefacım ben onları 1 senedir oynuyorum zaten
Bi ara sana GTR2 ve WTTC veriyim, bunlar G25 icin son nokta
Dvdler de sorunsuz, direk kuruosun orjinal dvd gibi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
abi nasıl alırım senden onları yawgelirim bugün yarın bak kapına demedi deme msn deyim abi ordan devam
![]()
Sen su fiesta ile rollingi ayarla, dvdleri getiririm.
Sefa da bulustugumuz yere gelir, ona da öteki dvdleri veririm![]()
Tolga da sabırsızlanıyomus puntoya rollda gecileyim diye![]()
Neyse offtopic oldu cok, hos konuyu acan arkadas da oyunu kurdu heralde yazdıklarımdan sonra, sesi cıkmıyor![]()
nereye kurdum abi valla ugraşıyorum onları tek tek açmak çok uzun geliyo winrarla 17dosya var 1 tanesini yaklaşık 8dk da acıyo sanırsam tek tek açmak yemedi açıkcası![]()
Ahaha kardesim bu iste bi gariplik var, o kadar sürmemeli...
İlk dosyayı ac diyince o pat pat acması lazımdı.
oyunu ben yükledim oynadım güzel bir oyun arkadaşlar başarılı etaplar var ama klavyeden direksiyon tepkileri hemen sağ sol olayı var o biraz saçma olmuş kontrolü zor oluyo ama iibir grafiik kartıyla oyun mükemmel görüntü var
yüklemesi ben 2 cd li aldım c: de bir dirt diye klasör oluşturup 2 cd içindekileride oraya atıyosunuz kopyala yapıştır hesabı ondan sonra o yaptığınız klasöre girip setup diyorsunuz o kdar valla bendeki böle çalıştı ama makinam 3.06 dual 2 gb ram 512 mb ekran kartı bu sistemde baya ii çalışıyor
oyunu gerçekten tavsiye ederim ama varsa direksiyonla kullanın unimog bile var dakar rallisi hehe
Pc de çalıştırması zor bir oyun. Ps3 için aradım ama Türkiyede bulamadım sanırım gelmemiş =( ama oyun çok güzel...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)