bugün kartaldaki toyota genel müdürlüğün bahçesinde turuncu renk gt86 duruyordu..2 gün öncede e5 de çekici üstünde 2 tane turuncu gördüm yani toplamda 3 turuncu etti..
Printable View
bugün kartaldaki toyota genel müdürlüğün bahçesinde turuncu renk gt86 duruyordu..2 gün öncede e5 de çekici üstünde 2 tane turuncu gördüm yani toplamda 3 turuncu etti..
egsoz uçları birtek benim gözüme battı heralde :)
Çift post edit.
Biraz fanatikçe bir yorum olmuş. GT86'nın sıfır çekmeyeceğini nerden bildiniz?
Çok gereksiz araçlar ikiside. O güçlere çok çok daha ucuza ulaşılabiliyor,üstüne yapılan birkaç bin TL yatırım ile içinden geçilir ikisininde. Tasarım olarak ikisi de benzer. Genesis'in dezavantajı otomatik olması Türkiye'de. Tek avantajı RWD olmaları yoksa gözümde RCZ den bir farkı yok bunların. Kaldı ki yeni Genesis'in yanında adı bile geçmeyecek güçlerde şu an (2.0 - 274hp)
jantları cakma 600 tl lik jantlara benzıyor.
turbolu olsa cidden dehşet makinesi olurdu en azından alırken paranın hakkını veren bi araç olurdu diye düşnüyorum
crxten sonra sahip olmak istediğim bi arac gelince test sürüşü imkanı olursa kullanmak istiyorum nasip olursa ilerde bi gun alırız belki
Bugun gazeteye essek kadar ilan vermislerdi tam sayfa
yapmayın yaaa o jantlar ne allah aşkına ???
edit : Toyota GT86
GT86 dünyanın önden motorlu arkadan itişli tek spor otomobilidir. diye açıklama var sağda bu nasıl bi açıklama anlamadım:beuj:
subaru brz türkiyeyeden 5 adet sipariş almış. hürrüyet gazetesi ekonomi bölümünde gecen hafta yazıyordu
yurtdışında hemen 2jz swap gt86 yapmış herifler işe bak yahu.
Bu arabanın gelişi anca ikinci el S2000 fiyatlarını arttırır baskada bişeye yaramaz :D :D :D
isterse 500 bg olsun boxer motor verimsiz ve sevimsiz :(