Antalyada bizzat tanışmış birazda sohbet etmiştik. Kişiliği çok iyi muhabbet edilebilecek kafaya sahip birisiydi. Allah rahmet eylesin seside güzeldi ıslak ıslak parçasını bi cem karacadan birde Barış Akarsu dan severim
Printable View
Antalyada bizzat tanışmış birazda sohbet etmiştik. Kişiliği çok iyi muhabbet edilebilecek kafaya sahip birisiydi. Allah rahmet eylesin seside güzeldi ıslak ıslak parçasını bi cem karacadan birde Barış Akarsu dan severim
Starda her sabah hafta içi 05:45 de veriyorlar
An itibari ile uyumayanlar için yalancı yarim başlamışdır. :)
Allah gani gani rahmet eylesin bugün 29 haziran
bu diziyi askerde izliyorduk.askerlik biter bu dizi bitmez derdim ama barış akarsuyu kaybettik.Allah rahmet eylesin.
Bugün doğum günüymüş :) Allah rahmet eylesin, bende çok severek izlerdim diziyi :)
Allah rahmet eylesin;Efendiler efendisi biriydi.
sankı abım ölmüş gibi üzülmiştüm bu adama çok guzel sesı vardı dızıde yarım kalmıştı çok guzel dızıydı severek ızlerdım toprağı bol olsun :(
Merve sevi Siteden Tuğçanın akrabası yakından gördük, şuanki hali içler acısı, suya atsan batmaz modunda :)
Bugün Günlerden Barış Akarsunun Ölüm Yıldönümü Allah Rağmet Eylesin..
Mekanı cennet olsun , bizlerden biri gibiydi , tv de gördüğümüzde ailece yüzümüz güler , seyrederdik .. Allah rahmet eylesin..
biraz saçma benzetme olucak gibi ama golden retriever gibi bakardı normal baksa bıle gozlerı gulerdı resmen vallahi barış manço kemal sunal cem karaca gıbı duayenlerın kendını unutturmaması hatırlanması normal ama bukadar genç biri kendını nekadar cabuk sevdırdı ve unutturmadı helal olsun.
şu anda starda başladı yeniden vermeye başlamışlar galiba ilk bölümler çünkü :)
Evet yalancı yarim var şimdi starda :)
Ben çok önceleri indirmiştim bölümlerini. Senede bi kere baştan başlayıp izlerim. Ekranı ikiye bölerim pc de.Yarısnda dizi oynar yarısında foruma takılırım. Böyle çok dizi iliyorum ve aynı anda iki iş yapmış oluyorum :D
Çok keyifli komik ve arabaların olduğu konusu çok güzel bir dzi. Keşke Rahmetli olsaydı ve devam etseydi. Herkes gerçeği öğrendiğinde neler olacağını hala çok merak ederim. Allah rahmet eylesin.