Olm bu havada birami icilir . Daha refreshing seyler tercih etmelisin :)
Printable View
Olm bu havada birami icilir . Daha refreshing seyler tercih etmelisin :)
sabah akşam duş almaktan bütün gün işyerinde kavrulmaktan ve terlemekten fena sıkıldım, performans düşüklüğü yarattı resmen mesaiye kalır olduk :D
ateş basıyor yeminle,elimin kolumun dermanı kalmadı,halsizlik çöktü :(
en istediğim havalar geldi:D:D
Valla ramazan ayinda ne yapicaz;) allah yardimiz olsun!
evet pişiyoruz yanıyoruz tütüyoruz geberiyoruz ama kış gelmesin hep yaz olsun :D
ucuza serinleyebiliyorum duş spec ama kışın doğalgaz faturası can yakıyo :D
:D :D harbiden türk milleti değilmiyiz cidden beğenmiyoruz kışın yaz gelsede sıcak olsa diyoruz yaz geliyo ay cok sıcak ya yanıyoruz kış gelsin diyoruz :D arayı hiç tutturamıyoruz :D valal düşüncem yaz hep olsun :D :D en azındna roll yapabiliyoz geceleri serincecik oh miss :D
Arap ülkelerinde yaşayanları düşünün ferahlayın :D
antalyada yanıyoruz yemin ediyorum neyse bugun klimalı yerde calıstım kurtartık :D yarında otelin havuzundayım aksama kadar havuz icinde ki lambaları onarıcam sıkıntı yok :D
oteki gune allah kerim, yapacak bisey yok mumkun mertebe golgede klimalı yerlerde durmak lazım dısarda calısanlara allah sabır versin :S
banada orda iş bul kankaaa :D
uykusuz geceler başladı klimaya bakımda yaptırmadım boyle birden sıcak geliceğini tahmin etmemiştim :D
bütün gün klima takıyoruz güneşin altında güneş bayıyor artık :) klima bakıma yardımcı olurum
Valla gece uyuyamıyorum. Ne acayip bir sene böyle kışın -15 yazın 30+.Kafayı usturaya kazıttım yakında kelimin üstünde yumurta pişirecem :D
edit yanlış konu :D ahahahahah