-
Amin kardesim,insallah...
Ben surekli bu tip yardimlari sahisim ve sirketim adina ayri ayri gucum yettigince yapmaya calisiyorum...
Dusunceli İnsanlarinda yaptigini biliyorum,yapmalida herkes imkanina gore...
Dinimizde ve kulturumuze kazinmis bunlar...
-
Caner,telini kaydetmemisim,guzel bir fikrim var,biara ara beni...
-
-
helal olsun techturkey ailesi.
-
İhtiyaci olan var ise ulastirabilecekseniz , bende katkida bulunmak isterim
Can Karataş
0533 696 12 04
Can@mssigorta.com.tr
-
15 tane daha sandalye toparliycaz gibi :)
-
Konuyu Üyesi ve Yonetıcısı oldugum BMW Forumununada actım,ınsallah oradanda yardım toplanır ....
-
8 sandalye olduk yarim saatte ;)
İnsallah dahada cogalir...
-
-
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
9 sandalye olduk....
İnş abi 3 sandalyede bana pm atan hayırseverler veriyor burdan hedef 15 inş :)
-
Nezamana olmali bu yardim yani 15 i nezaman hazir etmek gerek?
-
Bir süremiz yok abi gören msj atıyor zaten sağolsun 1 adet daha geldi demin :) Süreyi kendimiz belirleyelim. Ramazan geliyor onla ilgilide çalışmalarımız var.
-
serdar akkaya 2 tane sandalyede benden kardesim bu isler cok tehlikeli ne oldum degil ne olucam demeli ayni durumda bizde olabilirdik bizde yardima muhtac olabilirdik herkesin bu corbada bi tuzu olsun telefon 05309230997
-
15 i buluruz,eksik kalan olursada olmus bil,onlarda benden ama 15 ide gecicegiz hayirlisiyla...
Aynen dogru diyorsunuz,ne olucagimizi dusunmek gerek...
-
10 olduk,sanirim sadece benim taraftan 15 sandalye olucak insallah...
Umarim birilerinin hayatlarina kucuk bir mutluluk oluruz...
-
Şu an geçtik zaten o zaman cumaya kadar toparlayalım cuma siparişi veririz salı veya çarşamba toptancı getiriyor ona göre teslim ederiz..
-
Suan 13 olmusuz,cumaya kalmaz bu is,sende sanirim 5-6 adet topladin? 20 yi bulduk,yarin kimlere gidicek bu sandalyeler,iyice bir arastir,telefonda konustugumuz gibi yapalim arastirmayi. İnsallah muhaffak oluruz.
-
İhtiyac sahiplerinin yavaş yavaş listesi geliyor gerçekten ihtiyac sahipleri raporlu kişiler şu an sayimiz kaç abi ?
-