facede şöyle bir haber gördüm 2013 de bariyer kameraları konuluyormuş gizli kamera radar sistemi bütünleşik vaziyette
![]()
facede şöyle bir haber gördüm 2013 de bariyer kameraları konuluyormuş gizli kamera radar sistemi bütünleşik vaziyette
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok da iyi olur bu ne arkadaş her yerde kontrol her yerde baskı!!! yok hız yapma, yok cocugu aldırma, yok fikrini soyleme, yok gecede 3'den fazla atma, yok baldıza sarkma....!!!bu ne la?!?!?
http://inciswf.com/ermanhoca.swf
kameralardan önce şu jilet gibi olan bariyerleri değiştirsenler milleti salam gibi ortadan bölüyor..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
o kameralar koyulsun bundan sonra sen seyret araç içi video çekimlerini hem hız göstergesi hemde gece görüş üfff bu kameraları bizim millet önce çalar sonrada adam akıllı hale getirir bize satarlarkamera koydukları her yere çalınmasın diye bir kamera daha koymaları lazım
![]()
eğer düşündüğüm mantıkda bariyerin içine gömmeli bütünleşik şekilde yaparlarsa zaten yapmada değil bu orjinal bir şeydir almışlardır kesin bunu yurtdışından bir yerden yapanlarda bunu düşünmüşdür büyük ihtimal neticede bu çalma olayı dünyanın her yerindede olabilir. o yüzden bence çalamazlar en azından çalmaları çok çok uzun vakitlerini alır o zamana kadarda polisler oraya 10 defa gelir değmez yani 10 liralık kamera için 1 yıl hapis yatmayaayrıca çalsanlar şimdiye dek e5 üstündeki şerit ihlali yapan kameraları ve eds kameralarını çalarlardı
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
+/-
kabloya bakar çalışıp çalışmayacağı, Nuri ALÇO gibi sessiz sessiz arkadan yaklaştık mı tamamdır!
RESPECT YOUR ELDERS
Artık roll videoları farklı açıdan çekilir, polis abilerden istenip, forumda paylaşılınır.
Ayrıca foto finish olarak da kullanılabilinir, kim geçti kim geçmedi diye.![]()
evet geçmiş olsu VErs selçuğa ve pulathaneli gökhanaaraçlar onların araçlardı biz yancıydık yırttık
okuyom ben yua dedim bize elleşmediler![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sağlam bariyer kalmıyo zaten bariyere patlayan patlayanabariyer parasının yanında şimdi bide kamera parası isterler dinine yanayım ...
o bir şey değilde hız yaparken sizin aracın tam fotosunu çekerken kamera bozulsa sizin yüzünden kamera bozuldu hızınıza dayanamadı diyebilirler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)