:d :d :d :d :d
Printable View
sene 1900 3 kere 1905 4 2010 2 2012 de sen paylaştın :D:D:D görmeyenlere hatırlatma olur :D
Daha önceden paylaşılmış olsa da ellerine sağlık Ercan,
Bu aracın yeraltından çıkarılacağından 1 sene öncesinden haberim vardı, çıkarıldığı gün de internetten takip edip heyecanla izlemiştim.
Araç çıkarılırken zaten beline kadar su+çamur içindeydi, yine iyi dayanmış garibim.
Aracın pas çözücü ile temizlenişi: Preserving Miss Belvedere - YouTube
Bu aracın gömüldüğü Tulsa şehrinin 50. yılında yani 1998'de yine bir araç daha (1998 Plymouth Prowler) gömdüler, bu sefer 2048 yılında çıkarmayı düşünüyorlar, şehrin kuruluşunun 100. yılında... Yalnız bu sefer daha sistematik şekilde yapmışlar olayı, araç çelik bir tankın içinde ve basıncı vs. kontrol ediliyor...
1998 Plymouth Prowler buried in a time capsule - YouTube
Anlayacağınız adamlar paso gömüyor. Hani uzun süredir giymediğiniz bir pantolonunuzun, montunuzun cebinden para çıktığında sevinirsiniz ya; geçen bununla ilgili bi espri vardı; "Seneye bulduğumda sevineyim diye paltomun cebine 50 TL koydum ama aklım hala o parada..." diye. Biz böyle bişey yapsak aklımızdan çıkmaz sanırım :)
daha önce paylaşımışsada ben ilginç buldum ve haberi olmayanların ilginç bulacağını düşündüm..
bu tür fikirler ilgimi çeker ama düzgün korunsaymuş orginal bi iş çıkarmış :)