bizim butun klimalar Toshiba, cokta memnunuz sorunsuz it gibi calısıyor.
Butun sırkete toshiba almaya ozen gosterdık evde de toshiba kullanıoruz haberın olsun
Printable View
bizim butun klimalar Toshiba, cokta memnunuz sorunsuz it gibi calısıyor.
Butun sırkete toshiba almaya ozen gosterdık evde de toshiba kullanıoruz haberın olsun
param var marka takılacam dersen.... Daikin, mitsüt, sanyo, toshiba
param yok ama servisi bol uygun ve basit klima arıyorsan.... arçelik, vestel
param var rezil olmak istiyorum dersende.... samsung, LG
a enerji olsun en ucuz olanını al çünki evde kullanıcaksın iş yeri gibi sabahtan akşama kadar çalıştırmıcaksın o yüzden çok iyi bişey olmasına gerek yok bende rubenis marka bi klima var 5 senedir tık yok şu anda onunla serinliyorum,samsung da çok gelişti emin ol beko,arçelik,vestel bunlardan her yönüyle çok daha iyidir.
mitsu daikin fuji electic gibi markaların klimalarından alacagın verim ve tasarrufu samsun arcelik vestel gibi markalardan alamassın...
benim tavsiyem fuji electric klimalardan bak enerji tasarrufu hat safada samsunga vereceğin parayla kıyasladıgında kendini elektrik faturasından 1-2 sene de amorti eder sonrasında paran hep cebinde kalır ve kaliteli bir kliman olur...
Ben 1 sene civarı özel klima servisinde çalıştım. Benden size en önemli tavsiye vestel almayın da ne alırsanız alın.
Aradığım özelliklerde klimayı buldum.
Hem özellik hem fiyat olarak tatmin edici.
En uygun fiyatı da teknosa veriyor. Muhtemelen bu akşam alırım.
Arkadaşlar tavsiyeler için tekrar teşekkür.
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
bosch'un reklamlardaki siyah klimaları nasıl acaba bilgisi olan varmı klimada bosch nasıldır ev de kullandıgımız tv dışında herşey bosch o yüzden klimadada bosch düşünüyorum ama
alarko flaır klima hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan bir çok yerde gördüm iyi diye bahsedilmiş fakat merak ettigim alarko carrier ve flaır arasında ne fark var acaba ikiside alarko ürünü ?
BOSCH klima kullanıyorum 12 bın btu luk odamda gayette memnunum gecen sene 970 tl ye almıştım. bence bi bak bosch bayılerıne.
geçen sene terasa almıştık arçelik salon tipi klima çok memnunuz canavar gibi tavsiye ederim.
bosch ile alarko flair arasında kaldım