Kanka sökecek başka ne kaldı:):) Oldu olacak kendi koltuğunuda sök , altında tabureyle sıkarsın :)
Ali can bu arada bende sonucu merak ediyom bakalım ne olacak.O kadar emekten sonra gitsin artık.
Takipteyiz reiz :):)
Printable View
klima tertibayı,kalorifer tertibatı, taban halısı, vs. vs. :D
abi gidiyor şkür gidiyor :)
üzüldüğüm şey beyin işinin olmaması o kadar. 1 ile 3boy eksik gidiyoruz benim düşünceme göre
ama inatım biraz işte yapmam beyin :)
kadran videosu falan var mi merak ettim o spec de bir 306 nin gidisini
malesef kadran videosu yok.
ula alican ula alican illa yardırcan kendini clio rs lere :) ah ah neyse kanka 15 ay sonra artık görüşürüz ozaman kadar zaten sen turbolarsın arabayı clio rs lerlede ugraşmassın :)
batuhan kadran calısıyor raad ol matador:cool: çabuk gel videolarımı çekmen lazım..:icon_tup:
seçkin bende sene sonu reklama giriyorum kardeşim :) hayırlı teskerelerin olsun. clio rs'lere delin beni diyom anlamıyorlar :D
SS'i bi göremedik gazlarken :)
Görelim hayırlısıyla şu arabanın yürürünü artık :)
hayırlısıyla bı dene artık 2 sene oldu :) alıcan arabanın yururunle uğrasırken kasasını unuttun sanırım gecen bı arkadas denk gelmıs senın eskı ss savaş arabası gıbı olmus dıyodu :)
biz bi konu açtım tüm RS ciler atarlandı giderlendi yazmayan kalmadı hani nerde bu RS ci gençlik :D
kasanın boyaya ihtiyacı var kutsal evet. ön tampon leş. dışı önemli değil her türlü hallolur. içi ve motor önemli benim için suanda. şükür ikiside 10üzerinden 10.
deneme işi hep söylüyorsunuz beylerde deniycek araba cıkmıyor inanın :) benden yana problem yok yani.