pazartesi gidip haledeyim yaw p.tesiden sonra 2 gün kalıyor.
pazartesi gidip haledeyim yaw p.tesiden sonra 2 gün kalıyor.
başvurdum . hayırlısı olsun.
11 Temmuza kadar uzatılmış başvurular
Unutulmasın.
Alıntı:
BASIN DUYURUSU
(14 Ağustos 2012)
2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Önlisans: Sınav Tarihleri
23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde Pazar sabah, ön lisans düzeyinde ise Pazar öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacağı duyurulan 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans), ön lisans düzeyinde 22 Eylül 2012 tarihinde Cumartesi sabah, ortaöğretim düzeyinde ise 23 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah olmak üzere iki oturumda tamamlanacaktır.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
Az kaldı, giricem ben de. Herkes için hayırlısı olsun inşallah
Sınav giriş belgeleri adresemi gelicek yoksa osym'nin sitesinden biz mi indiricez ?
bende halledeyim yapılcak işleride bir deneyim kendimi bakalım ne yapıcaz
ösym sitesinden nasıl öğrenicez sınav yerlerini :)
3-5 gün kala anca belli ediyorlar ilginçtir :)
arkadasalr sıfreyı unuttuk ya sanırım degıstırmısım sıfreyı ama hatırkamıyorum,
sıte uzerınden sıfremı unuttum butonuna tıklıyorum ama nafıle yenı sıfre alamadım.basvuru merkezınden alınmalıdır gıbı bseyler yazıyo. bılgısı olan warmı ?
kardeşim giriyor çok ısrar etti gir diye tamam dedim o çıktı kendi lisesine yürüyerek 10 dk ben çıktım maltepeye şansımın basiretini :@
Sınav giriş yerleri açıklandı.
Alıntı:
Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ile şeker ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz.
pazar günü hepimizin hakkında hayırlısı olsun.geçen sene bu zamanlarda kitap aldım çalışmak için daha 1 sene var diye diye sınava 6 gün kaldı daha yüzüne bakmadım :D
ben istanbul fatih hırkai şerifte giricem sınava bakalım hiçte calışmadım bu hafta biraz kasayım sınava :D