Server Error in '/' Application.hata veriyor
Server Error in '/' Application.hata veriyor
Bi liseye gidip alabilirsiniiz şifrenizi
arkadaşlar bu tercih işlemi nasıl oluyor önlsans otomotiv tekn. mezunuyum tek tek kadrolar ve pozisyonlara bakıp otomotiv teknolojisini mi arayacağım hiç bir şey anlamadım çok karışık
takipteyim
tercih kılavuzu dün yayınlandı.burdan ulaşabilirsiniz.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
tercihler ais ten yapılacakmış.
tercih robotu yokmu abi ya? ben düz çıkışlıyım mesela he seçicem iller v.s belirli olsun hepsine bakılmaz ki ?
2001 kodu herhangi bir liseden mezun olma şartı istiyor.bu şekilde bakıcan artık ctrl+f spec :)
bencede çok saçma bi sistem.. 2tane açıklamaya bakıcamdiye kör oldum :o
kendime göre düzgün bişede göremedim zaten.. şöförmü olsak :)
abi ben muhasebe cıkıslıyım gozlerım agırdı artık bakmaktan cok dogu olmadıgı suretle gıdebılırm ama bı turlu bulamıyorm yerlerı :) şöfor veya ıtfaıyecı de olabılırım :)
bildiğin eziyet burdan bakmak crtl+f olmasa bastırıp bakmak daha kolay ama...
Allahım yaa nedir bu nitelik dalgasııı 5623 bölüm kodum buna göre tercih yapacağım biryer görünmüyor ki :D :/
KPSS 2012/2 Tercih Rehberi - Memurlar.Net
Sanırım buradan yararlanabiliriz
2075Ortaöğretim kurumlarının Muhasebe ve Finansman Alanı ve Dallarının veya Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve
Finansman, Bankacılık, Ticaret, Ticaret Meslek Liseleri B grubu, Ticaret Liselerinin Alan Ayrımı Olmadığı Dönemde Bitirenler, Kooperatifçilik, Borsa
Hizmetleri, Dış Ticaret, Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.5623 2143 3868 4396 1107 2693 5769 1883 3318 1396 2871 20062075 diye aratman gerekiyor.
kendi alan kodu şu sağdaki herhangi koddan biri olan herkes 2075 diye arayacak.başta bende aynı hataya düştüm sonra uyandım işi.
lan bunu kaçırmışızya biz :D lise mezunu üni öğrencisi olanlar için demi bu
ben muhasebe fınansman bolumu mezunuyum bılgısayarlı muhasebede gorduk ama smdı tercıhte karısıo dava yardım edersenız sevınırım pm bıle olabılır
kpss sınav sonuç sayfasındaki alan kısmında veya diplomanızda yazan alanın kodu neyse kılavuzda o kodu kapsayan genel kodu nitelik olarak arayan yerleri tercih edebilirsiniz.öncesinde sonrasında gördüğün şeylerin bi önemi yok.telden yazdım karışık oldu biraz.kod olayını üstteki postumdan daha iyi anlarsın.
Vay arkadas amma cahil kaldık şu tabloya yaa :D :D Simdi benim mezun oldugum bölüm bilgisayar teknolojisi ve programlama..Bunun koduna baktım 1122 diye gözüküyor..Ben tercih edeceğim bölümleri 3249 diyemi aratcam ?? Doğrumu anlamışım..Ayrıca derece sınıf falan biseyler yazıyo bunlar ne demek neye dikkat etmemiz gerekiyo..Camış gibi ekrana baka kaldım :D :D
3249 Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve
Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak.
1121 1353 8506 1122 4399
KPSS 2012/2 Tercih Rehberi - Memurlar.Net
burdan tercih robotuyla yapabileceginiz tercihleri gorebilirsiniz