kar da yol açar şerefsizim öyle bir lip işte. :D
Printable View
kar da yol açar şerefsizim öyle bir lip işte. :D
zaman zaman sıkıntı yaşatsada basık araçla gezmek ayrı bi keyif
bi keresinde merter migrosun ordan yukarı çıkıp tekrar e-5e dönmek için solda bi sokak var o taraflarda olanlar bilir o sokakta ne güzel setler var diye.birinci sete girdim yavaş yavaş geçtim ikincisine geldim arkamdaki dan dan basmaya başladı kornaya, hiç istifimi bozmadım ama setin olduğu yerde sağlı sollu arabalar vardı çapraz girme payı çok çok azdı arkamdaki hâlâ kornaya basıyo arabanın karter muhafaza setin sivri yerine denk geldi galiba bi cızlama sesi inletti sokağı arkamdaki arabada sustu sonraki settede hiç sesini çıkarmadan bekledi. şimdi ben orda askıda kalsam trafik komple durucak ne acelen varki yani 3-5 sn beklesen nolur
coille dipte gezdim hr ile basık da geziyorum
ayrı bi fantazi aileme göre saçmalık :) yüksek yüksek ferah ferah gitmek daha mantıklı :D
çukurdan kaçma,kasisten verev geçme,telekom kapaklarının oluşturduğu çukurlardan ani manevralarla kaçma vs vs vs baya bi gerginlik sebebi
ama ilgii çekici olması :D baya keyif verici
o sokağı bende biliyorum hangi mantıkla o kadar sık ve yüksek set yapmışlar gerçekten enteresan.Zaten çaprazda dar açı nedeniyle çok zor geçilebiliyo
Bilmediğim ara sokağa hayatta girmem bazen oluyor arkadasları ana güzergahlarda bırakıyordum aralara gırmemek ıcın biraz küfür yiyorum tabi. en iyisi sağa sola gıderken hanımın leylek aracı kullanmak gazlıcagım zaman da benım surungenı kapalı otoparktan çıkartıp gazlayıp gerı yerıne koymam :)
benim araba standart ama 3 kişi ile normalden biraz yüksek yapılmış beton kasiste altını vuruyor ( egzost baya aşağıda ) :D offroad gibi arabayla kasislere çapraz girmek zorunda kalıyorum, basık araç olmasada şeklimiz oluyo çapraz çapraz :D
ya bişi dicem nasıl basıyorsunuz araçları beton falan mı döküyorsunuz tabana ya da ağırlık falan ?
en iyisi benim gibi yapican hic cikarmican hem km yapmamis oluyo NEMO spec dewam :) :D
gözümü ışık almasın bıktım arkadan önden herkes uzun yakmış gibi verdiği keyif bambaşka :)
Konuda bazı mesajlarda 3.5 Cm yay takıp tribe girenler var yazmıslar Benim aracım Dip basık degil hatta Normal araba kıvamına anca geldi Eibach sportline yaylarla Çamurluk arası kapandı:D Yani hiç bir kasiste yan yan çapraz gecme gibi bi zorunlulugum yok Kasis olsun bozuk yol olsun Yavas gitmemin sebebi tamamen ön takımlarıma zarar gelmemesini istememdir. Yoksa Lambur lumburda gidebilirim.
Yani demek istedigim adam tribe mribe girmiyor tamamen arabasının ön takımlarına zarara vermemek adına kasislerden yavas capraz geciyor. Benim arabam normal yaylar varkende ben cok yavas gecerim kasislerden bozuk yollardan.
Bu arada su merterdeki sokaga benim bi ara gitmem lazım eger dediginiz kasiste altını vurmazsam yazın köye kastamonuya giderken yayları sökmücem :D
Ya ben ne yalan söyliyeyim sıkıldım artık her geçtiğim kasiste sürtme sesinden içim acıyor :( Sürekli gezdiğim yerler içinde Avcılarda bir tek bu sorunum :@