bende konu üzerinden sorayım ? c5 e 3.5 cm yay taksam sürtme yapar mı ? bide hangi markayı önerirsiniz?
edit:jantlar 18 inç...
Printable View
bende konu üzerinden sorayım ? c5 e 3.5 cm yay taksam sürtme yapar mı ? bide hangi markayı önerirsiniz?
edit:jantlar 18 inç...
Çok hızlı araç Kullanan bırı olarak
Ne aılem ne sevgılım ne esım dostum yavas kullanma konusunda ıkna ettıler ama
Tek bırsey basardı bunu o da Basık araç :D
Basamıyorum Seke Seke sekeleyerek gıdıyorum
Basık araç kullanmak Güven Özveri Tecrübe ister :D
Hele kasislerden yan geçmek sekelemk paha biçilmez
Bu zamana kadar yaysız araba kullanmadım,en basık arabam s2000di.Ondada en son kanyonun garajına giremedim capraza verecek yerde yoktu geri cıktım trafik altüst oldu tam salaklıktı.Birdahada 3lük yaydan fazla bişey alçaltmam arabayı.Heryerini döküyor yol tutmuyor çileden başka birşey değil.Şimdi mercedeste 3lük var heryere girip cıkıyor konforuda bozulmadı guzelde görünüyor gözüme.Herseyın fazlası zarar.
Ayrıca bu hastalık her geçen gün esir alıyor insanı galiba.Genelde 3 lük yay takardım arabalarıma.Şu an 3 lük var ama galiba 5 lik yay takıcam.Bir süre sonra yetmiyor görüntü olarak galiba:D:D
Avm lerin kapalı otoparklarına girmemeye özen gösteriyorum :D
boyle birsey nasil kullanilir yahu :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/IMG_3877.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/IMG_3886.jpg
Basık araçları bana yasakladılar :D Gözlük takmayınca kasisleri göremiyorum. Doğal olarak ta sonradan cazırt , cuzurt ses gelmeye başlıyor :) Ama gerçekten bağımlılık yaratmış ki leylek araçlarla bile kasisten yan geçme hobisi oluştu :D Yol seçmek lazım gerçekten. Basık aracın zevki de paha biçilemez :) Ama bu saatten sonrada 6 cm üstü basıklıklar gerçekten beni zorlar. :D
air ride vardır heralde olmalı yani:)
bildiğin fotoş lan bu...
basık araç dediğin sürtücek :) Sürtmeysa Sikinti vardur :D
basık araban varsa bahçeli evlerden beşitaşa gelicem diye ağlarsın :D
yay takınca corsanın altı o kadar yere yaklaşıyor mu?Bende de35mm h&r var.Standart haldeki mkV golf ile altını sürttüğüm yerden şuanki aracımla sürtmeden geçebiliyorum.Karşıyakada kaldırıma mecbur çıkıyorum zemine oturmamak için alçakta kalan tekerlekleri kaldırıma olabildiğince yanaştırmamaya çalışıyorum.
basık arabayla geziyorsan navigasyon gibi oluyorsun. sürekli gittiğin yollardaki çukurları, tümsekleri, kamyonların yaptığı izleri eberliyorsun.
en vazgeçilmezi de bol bol resimlerini çekmek oluyor bence...
2 hafta önce 4 cm lik yay taktım kesmedi 2 gün önce coile döndüm şuanda 7-8 cm de. bu yeni astraların alt takım çok alçak yere 5 cm filandır sanırım karter muhafazanın yakınlığı.ama bugün hiç bilmediğim yeşilpınara gittim, zeytinburnunun köstebek yuvası ara sokaklarında gezmek zorunda kaldım bir kere sürttüm altını o da muhafaza sürttü dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz diyorum bende
Genelde gezidigimiz tum piyasa caddelerdeki butun cukur logar kapagi kasis yama vs gereksiz bozukluklarin hepsini ezberledim :D basik araba kullanmak ayri bir sanat ve hastalik. Zindan spec cam filmi ve basiklik, arabam ne olursa olsun vazgecemeyecegim 2 zaafim :)