nerde o yogurtun bollugu :D
Printable View
nerde o yogurtun bollugu :D
pek cesaretlik birsey yok gezmek icin alin vizeyi biraz tatil yapin sonrada orjinal cikma parcalarla arabayi 0 layip geri gelin modifiyede uygun fiyat jant turbo vb , uygun fiyata , is halletmek oluyor turkiyede ne kadar kaziklandigini anliyabiliyor insan
bi önceki sayfada ki abi xrayden bahsetmiş ama o nasıl olacak peki
...................................
bu arada bi abim sürekli gürcüye gidip geliyo, motor koyarsın hertürlü şeyi yaparsın arabayı umursamıyolar sadece yanında götürdüğün parçalar önemli onlara dikkat ediyolar oturup arabanın motoru bu mu motor kodu nerde bu tampon bunun mu demiyolar dedi. Bende taunus için cosworth düşünüyorum zibil gibi parça motor araba var hurdalıklarda ama onu koyabilecek usta yok, alıp getiremiyosunda dedi. Anca bi tanıdık olacak orda burdan ustanla gideceksin onun dükkanında yada garajında biyerde motoru koyup gümrükten geçecek şekilde gireceksin içeri sonra koycan çekiciye olduğun yere götürüp gerisini halledeceksin..
Acil guncel
Ebayde tam istedigim gibi bi motor buldum suanda indirime girdi
Ama asil merak ettigim bu motoru ve sanzimani nasil ulkeye sokup faturalandirip araca legal sekilde takabilirim ?
Oncelikle swap icin hacim guc hangisi gecerli yani ben 2000cc motoru olan arabaya 5000cc motor takabilir miyim ?
Gumrukde motora binecek vergiler nasil hesaplaniyor ornek veriyim 100 dolarlik parcayi tl uzerinden vergileniyor 18tl kdv aliniyordu buda ayni sekilde mi ?
Cok cok acil cevaplara ihtiyacim var adam yoksa satcak motor sanzimani...
ebayın kurduysanız her şeyi getirtirsiniz.. her şey satıcı ile diyaloğunuza bakar..
Eğer bu işlerde acemiyseniz bir gümrük danışmanından yardım isteyin bu tip konularda..
Ebay den ilk defa bu kadar buyuk alisveris yapcam yaklasik (12bin tl) o yuzden parayi cop etmeden nasil yapabilirim acil ogrenmem gerekiyor
Hatta dusuncem motoru almanyada tanidik servise gonderip arabayida orda yaptirmak