güzel bir iş için uğraşıyorsunuz tebrik ederim.Allah kolaylık versin.
Printable View
güzel bir iş için uğraşıyorsunuz tebrik ederim.Allah kolaylık versin.
Teşekkür ederim amin.
Yapacağımız ürünün üzerine mutlaka bi kar koyacağız bunu yapmak zorundayız ancak çok daha uygun maliyete bir ürün kazandırabiliriz bu camiaya.
arkadaşlar net olarak hangi ürünü almak/kullanmak istiyorsanız buraya yazarmısınız model marka olarak. net olarak ürünü görürsem iyi olur.
Net olarak bir ürün yok aklımda markasıda önemli değil pistlerde kullanılan ve vht denilen sıvıdan sadece 100 gram kadar isitiyorum nedenini açıkladım zaten.
Yanlış yerden yakalamışsınız.Ticari kazanç peşinde değilim derken forumu ticari amaçla kullanıyormuşum gibi görünmesin diye yazmıştım.
hem istediğin kadar otomobil meraklısı ol bence olmayan birşeye öncülük edilince çokda güzel para kazanılır umarım başarırsınız hem yarışanlara hem size katkı sağlar
Bizlerde sizler kadar onuru şerefi için yaşayan insanlarız.Bu konuyu açmamın nedenleri arasında tabiki para kazanmak var ancak asıl nedeni para kazanmak değil üç kuruşta olsa mevcut paranın içeride kalması öncelikle sizin sonrasında bizim kazanmamızdır.
Konu dağılmasın numune bulursak ilk adımı atmış oluruz.
İnşallah bulursunuz numuneden güzel bir düşünce umarım başarabilirsiniz. Kar koymak zorundasınız tabi, dışarıya 5 verileceğine siz daha uyguna yapabilirseniz örnek veriyorum size 3 verilir, hem para içeride kalır hem siz para kazanırsınız hem de vht diye sürünmeye gerek olmaz istediğimiz zaman bir telefonla ulaşabiliriz..
Evet kesinlikle.
Bu yurtdişi bağimliliği varken pek bişey olmaz abi uğraştiğinla kalirsin
abi bence numune değilde siz küçük bidon sipariş edin hem kutunun üstünde içeriğide yazıyo olabilir o daha çok işinize yarar
Sanırım öyle yapacağım çağrım.Aslında numune şart değil ama olursa iş %70 kolaylaşır ve daha hızlı sonuca ulaşılır bu yüzden numune istiyorum.Olmadı bir galon sipariş verecem.
VHT Track Bite - 8 oz. Bottle at skspeed
böyle bişi al abi ucuz bu , birde küçük lastik parçacıkları lazım , ilk 100 metre beton olması lazım çoook fırın ekmekler yememiz lazım ama bu ilk başlancıç , herşeyin bi başı var inş. ilerleyen yıllarda daha da geliştiririz kendimizi
Çağrım sağolasın bunu alıyorum.