msn 2011 kullanıyorum daha doğrusu zorla kullanıyorum eski msn live vardı zorla en yeni sürümü kurdurdu aksi taktirde açmıyor msni. ne yapsamda eski bildiğimiz sürümü kullansam ?
msn 2011 kullanıyorum daha doğrusu zorla kullanıyorum eski msn live vardı zorla en yeni sürümü kurdurdu aksi taktirde açmıyor msni. ne yapsamda eski bildiğimiz sürümü kullansam ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Önceden kullanilabilirlikten değiştirilip eski sürüm kullaniliyordu ama yeni güncellemeler falan geldi artik olur mu bilmiyorum ben yenisine aliştim şimdi gayet güzel geliyo zaman tüneli gibi insanlari zorla sokuyolar![]()
işletim sıstemın Xp ıse gerıye eskı msn ı kurabılırsın. Win 7 Ve Vista da sanmıyorum eskı surumunu kullanacagını
İstediginiz surumu tekrar yukleyin,
Hatta sistem geri alma ile o surum olan haline de donebilirsiniz, baska yuklediginiz programlar var ise onlar da etkilenir ama dikkat edin.
Sonra internette aratin bulabilirsiniz; RESHACK diye bir yazilim var,
O yazilimi indirip (free) msn in vereiyon bilgisini yeni versiyona gore duzenleyin.
Hatta google da; reshack msn old version diye bir arama yaparsaniz resimli anlatimlari bile mevcuttu diye hatirliyorum.
Loading...
bende bi deniyim
win 7 home edition furkan dedini yaptım önceden oldu ama hep mi böle yapıcaz ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Zorunlu MSN Update'ini Atlatmak
Bu yontemle msn in istediginiz verdiyonunu kullanabilirsiniz
Loading...
msne sağ tıklayın özelliklerdn uyumluluğu xp sp3 yapın duzelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)