şimdi uğraşsın bakalım rent a car cı ile :) çok büyük zararlar açılır başına , heleki araba porsche , full kasko yoksa yatarıyla falan 40-50 bin ödesin , kendine gelir o apaçi...
Printable View
şimdi uğraşsın bakalım rent a car cı ile :) çok büyük zararlar açılır başına , heleki araba porsche , full kasko yoksa yatarıyla falan 40-50 bin ödesin , kendine gelir o apaçi...
Yazik olmus Allah yardimcisi olsun..
o yolda ağacı koparmış ya helal olsun başka bişey diyemiyorum, normalde o direk aracı ortadan 2 ye bölerdi.
Etraftakilere birşey olmadıysa sorun yok. Kendi kaşınmış kendi bulmuş.
kamera kayıtlarına bakıcam birazdan
Yazık olmuş itin sonu başlıgıda agır olmuş
limitini bilmeyen, hırslı ve hazımsız insanların altında değil porsche bisiklet bile olmamalı bence.
Kamera kayıtlarında görünürse burda da paylaşır mısınız, o yolda nasıl öyle bişey olmuş anlam veremedim
yav o porsche zaten yol tutuşu gayet iyi ayrıca hakimiyeti kaybedecek kadar çok güçlü makineside yok 2 tane kro arabayı kiralıyor hayatında 3 defa direksiyon koltuğuna oturmmuş araba kullanmayı öğrenmeden gazlamaya kalkıyor sonucundada bomboşyerde sağa sola yapışıyor bu kiralama şirketlerinin çok iyi seçmesi lazım kiralayan tpleri
adam tam tersine bu tip adamlara kiralıyolar ki para kazansınlar. Kiracıdan şimdi alacaklar 40-50 neyse. Yaptıracaklar 15 e başkasına kiralayacaklar. Hoop yine aynı şey aynen devam.
kayıtlara polisler fln baktı , alıp almıcaklarını bilmiyorum , kamu malına zarar vermekten kitlicekleri için kaza anını alabilirler almazlarsa hemen paylaşıcam , kaza resimdeki gibi oldu ; maviyle çizdigim yerde hafif viraj var hızlı gelindiginde arka sağ taraf aniden yükselip alçalıyo , kırmızı yerede patlıyosun , bu ikinci rwd vakası
http://img337.imageshack.us/img337/9624/kzaz.jpg
Allah muhafaza çok dikkatli sürmek lazım :(
Tamam geçmiş olsun da arkadaş bılldıgın mahalle burası sen burda direk, agaç yıkacak kadar hızlıysan aranıyosun demektir zaten inş. vatandaşlara birsey olmamıştır.
vatandaşlarda birşey yokta , bizim millet akıllanmaz.kaza yerinden gene sürekli gazlayan siyah jantlı siyah renk bi rx8 var oda geçerken şöle bi kafasını cevirdi , tapa gaz devam etti , yazık :) onunda yakında resimlerini koymam insallah , aynı virajda oda hatayı yapıyo
biliyorum kaç kere gördüm uyardım. Yanımdan uçarak geçti köprüde. Beni fark etti yavaşladı naber abi diye. Ulen gene akıllanmamışsın yavaş git olm dedim. Yok abi valla yavaş gidiyorum dedi. Gene uçtu gitti. Çocuğun hız duyarlılığı yok. Herşey yavaş gelio heralde.
Kroki güzel olmuş :D Fotoğraftan bişey anlamamıştım ama şimdi açıklayıcı oldu
Şahinbey de gazlamakta nasıl bir apaçiliktir anlayamıyorum gerçekten... Millet kaldırım yok gibi yolun ortasında yürüyor , çoluk çocuk yola atlıyor. Her sokaktan bir araç hiç bakmadan yola çıkıyor.. Yine ucuz kurtulmuş :)