recaro nubuk koltuklar baya çekici duruyor ama yinede teşekkür ederim tavsiyene
Printable View
BMW / 3 Serisi / 3.20Si / 320 Sİ lemans mavi sahibinden.com'da - 86042777
ben bu aracı öneriyorum sahibini tanımam favorilerimde olan bir araç alınmışken böyle bir şey alın verdiğiniz parayı kuruşu kuruşuna hak etsin.
316 yürümüyor, 320 bakın yakıt dert değil nasılsa:)
daha yüzyüze görüşemedik ki küselim:D:D
Ahauh dogru:D
bizim fabia bile geçer onu :D bulaşma bence
alma dicektim ama mavi olan güzelmiş :)
hayırlısı olsun dostum zevk meselesi tabiki fakat ben ep3 type r kullanıyorum bizim ailede 2010 116i var geçen birkaç günlüğüne kullanmak zorunda kaldım tamam kaliteli gittiğin yerlerde bakışlarda bir fark hissediyosun ok ama ben bmw yi kullanınca type r ımın aslında benzinli sesi çıkaran bir dizel motora sahip olduğunu düşünmeye başladım :) hee birde alışveriş merkezi otoparkında dtc yi kapatıp sport moda alınca bile yanlayamadı buda ayrı bi handikap 3 serisinde kasa daha ağır olduğundan bunları dikkate almanı öneririm ;)
Bence cikabiliyorsaniz biraz daha cikin ve 60lira civarina guzel bir E90 320Si alin verdiginiz paraya degsin. Gecen yil e90 320si da kullandim 316i de kullandim gercekten konfor donanim performans, surus zevki vs falan her konuda aradaki 3-5 lirayi hakediyor :)
aslında çıtayı yükseltebilirim ama maddi olarak 5-6 ayımı alır.Bende fazla beklemek istemiyorum:)yapacaz artık bişeyler.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızı esirgemediğiniz için
3.16 hayatta alınmaz dicektim ama taki lemans mavisi olduğunu görünceye kadar :)