vay sen kendını aşmışsın abi egzantirk yay şapka gizliden gizliye ne zaman yaptın sen bunları
Printable View
kısmetse yarın emmiyede lacivert sedan alıyoruz.
haftasonuna yetişir inşallah, favorim boşaltana kadar emmi:D
kim önde olur bilmem de bir si ne kadar iyi olursa olsun anketteki araçlar bakımlı olduktan sonra gerilerde olur
Ahh vaf vtec olaydi kadro iimiss :)
bu konuda Sİ nin tüm denemeleri var son denememde baskım kırılmış hilal kırılmış farkında bile degilim deneme askına her türlü denedım fotolarında koyucam buraya ....
http://www.techturkey.com/forum/vide...c-aj-vtec.html
eğer uygun bir zamanda yapılırsa bende denemek isterim baya kalabalık bir liste önceki videoları gördüm zc si baya iyi tutunuyor vtilarla maşallahı var
Si'ın videosu olmayan bir denemesi vardı, kurtköye doğru top speed yapmıştık, listede olmayan bir vtecle 200 den sonraki durum çok çok güzeldi...
uzun iyiydi:)
Zaten kadir bana mesajda atmıştın, Olağan üstü birşey olmadığı sürece bende geleceğim. Eski sorunlu filtre kitimdende kurtuldum yeni kitimle farkı görürüz. Halen stock son susturucum var. deneme gününe kadar egzosumda olabilir belki bi ihtimal, Tuncay abi ile o zaman kadar denk gelebilirsek. :)
Bu arada denemeler hafta içi olabilirmi? ***** yaz dönemi hafta sonu tatilcilere çok takılırız, sorun yaşayabiliriz. yanlışmıyım?
listede bi fransız ben varım, yanlız kalmamak adına, K 206 GTI'ıda listeye ekleyebilirsiniz :)
deneyelimmi kanka :D