ön taraf tam gözükmüyor ama bir sıkıntı yok gibi..iyi doldurmuş geliyorsun ama erken gaz kesmiş VB ...4 sonu olsa olsa 190-200 mü...bence daha uzun gideri var ...;)
Printable View
eyw.. mesut abi Haklısın Allah'a şükür size ve onlara birşey olmamış senin sinirini anlayabiliyorum... ama Yunus özür dilemiş şu dk'dan sonra yapabileceği hiç birşey yok bundan sonra aranızı mesafeli tutarsınız olur biter.. ;) çok büyük geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış..
ben konuyı kapattım yunusda aradım konuştuk sıkıntı yok bu sekilde parçalanan çok araba gördum bu suratlarda yapılan kazalarda sag çıkma oranı pek az dır. ve bindigimiz arabalar teneke en nihayetinnde dikkat etmek gerek bu videoyu koyma amacım oglende soledigim gibi gorun sadece
günaydın kanka, afr'yi bilmiyorum fakat araba damla'da yeni bakımdan çıkmış ayarları herşeyi tam; avansı, subap ayarı falan güzel..
motor gücünü tam olarak veriyordur diye düşünüyorum, fakat son susturucu kısıyor bence, 63'lük bi egzoz yaparsak dahada iyi olabilir gibi
belki 5.vitesi bitirsek sedanlar geçebilirdi.
Mesutun aracı 55 yanaktı akşam gördüğüm kadarıyla.
kadir söylemişti antalya'daki bir denemeden, 50-55 arası 1 boy oynuyor diyordu_
KD'nin güzel şuanda ön 50 arka 55
nan kadır salavat getır :D
vol 3 ü yakın bir tarihte düzenliyelim herkes bayabi iddalı bakalım nasıl olucak sonuçlarda değişiklik olur mu hepberaber görürüz.....
sen bas nosu sıkıntı yok ben bı tup balı kullanıyorsam 3 tup balı takarım yıne gecemezsın :D
http://b1206.hizliresim.com/y/y/905pr.jpg
kadır senın korkulu rüyan :D
vallaa sapıtıyorr benden soylemesıı dene bak goruceksın farkı ben bı tup kullandım boyle gıttı acaba 2 tup kullansam nasıl gıder bılemem :D
nan balıı spec dıyorumm hala anlamıyorsunn sen bı ayar yaptırsana aracına bak hızlanırsın ondan sonra balı takarız guzel olur 5 boy hızlanırsın
b16 oem vites kolu aranıyor, short shift ile takas olur...
vb'de rahat vites atılmıyor çünki:(