ama bak benım ismimde bile var KADİR = KD :):)
araçlar ne oldugu önemli degil abi önemli olan bizleri bugun bende Sİ olur sende vtec sonra bir bakarsın typer s2000 bir bakarsın şahine bineriz şahın lerle deneriz bizim sohbetimiz daim olsun ....
Printable View
Oyum ZC'ye birazda duygusal yaklaşım :) si sahibi olaraktan
kadir denemeler kaçta başlayıp kaçta bitecek? ben si ın en çok top speed te sıkıntısız gidişini seviyorum. rex lere göre burda avantajın olabilir.
kanka ben gelemeyecem galiba, kamerayı sana veririm Onur çeker güzelce.
yeni eve taşınıyorum cumartesi işler çok yoğun:)
valla dun gece bir arkadaşın durumu vardı sıkıntılı biraz onun yanındayım sabah 6 da eve geldım 2 saat uyudum işe geldım abi idare edın artık benı :)
abi benim bildigim Sİ ayna mahuritide crx 5 dişlisi 7500 devirde 217-220 km görmesi lazım 5 kesiciye kadar gider yanı + 200 leri görürüz.
sonra kaçta basmaya başlarız benım için fark etmez her devir bandında denerım....
bana her akşam uyar sadece bu akşam uymaz oda biraz uyumam lazım kendıme gelmem lazım...
Cuma yine trafik olur
yokmu başka istanbulda vtec????
Kadir arabayı verdik benide yazmışsın alaşağı ederdim yoksa hepinizi :D:D
Tuncay abi merhaba nasılsın izmitten sevgiler saygılar
Nan Kadir numaranı pmle :)
Salihim keşke satmasaydın makinayı be kardeşim diğer videoları ile kıyasladığım zaman egvti baya baya bir sağlam yürüyor birde o lastiklerle :) esayla deneme sonucu benim esaydada crx var vtec üstü basmalarında biraz tutunabilir belki ama egvti 4 e attıktan sonra fark açılmaya başlar yinede bir şekilde denenirse bence uzunda basın ;)
gelin akfırat yolunda yapalım, Sİ'ı birinci çıkaralım:D