eğer düşünürseniz bizim burda tanıdığım bir abi satıyor 207 gt kırmızı renkli, en son satmayı düşünüyordu bi konuşurum isterseniz.
ben incelemiştim çok hoşuma gitmişti içi dışı falan temizama çok da detaylı bilgim yok açıkçası.
eğer düşünürseniz bizim burda tanıdığım bir abi satıyor 207 gt kırmızı renkli, en son satmayı düşünüyordu bi konuşurum isterseniz.
ben incelemiştim çok hoşuma gitmişti içi dışı falan temizama çok da detaylı bilgim yok açıkçası.
yanlıs anlasılmasın 2007 mod gt lerde sente problemı var denılıyor, peki 2008 ustu modelelrınde bu problem devam edıyormu.
ben bastan dıyorum size kardesım.26.750 ye vermedi arabayı yani.acelesi yok aracın fiyatı bellı daha dusuk araclarda var onlarada bakabılırsınız.hani 25-26 gibi fıyatlara kesınlıkle vermez ki o fıyatlara verılecek bir aracta degıl yani.kazalı pert kayıtlı araclara bu fıyatlar ıstenıyor...Abimle gorusun yınede yani arayın konusun belki bulursunuz bir ortasını ama abımde masraf yaptı arabaya yani bakımlarını falan herseyını yaptırdı filtreleri olsun yagları olsun herseyıne baktırdı yaptırdı.tık ses gelmıyor ıcınden aracın dosemeleri falan sıfırdan farksız yırtık sıgara yanıgı leke falan hıcbıse yok.
ona bıse demıyorum zaten tabiki haklısınız istanbuldan buraya gelmenız aracı alıp tekrar burdan donmemız epey bi masraf.ama bızde aynılarını yasadık hatta extra araca masraf yaptık bakımları olsun aksesuarları olsun.Yani Bi görüşün abimle konusun belki ben zannetmıyorum ama bi ortasını falan bulursunuz.Hayırlısı herseyın...
Vallahi ben satalı 1.5 ay falan oldu. Alan arkadaş şimdi ilana koymuş bu araç. Bendeki haliyle alakası kalmamış pek jeep gibi olmuş
Peugeot / 207 / GT 1.6 THP / RED INSECT 207 GTI TURBOO sahibinden.com'da - 91756709
Ben alalıda yaklaşık 2 sene olmuştu. Netteki birçok aracı gezdim gerçekten temizini bulmak zor. çoğu apaçi ellere düşmüş hor kullanılmış. Şu sente atlama dedikleri şeyde 54 binde olmuş servis kayıtlarında vardı benim arabanın 70.000 de sattım senteyle ilgili hiçbir problem yaşamadım. Size tavsiyem kırmızı alın mutlaka piyasası zaten ölü bi araç kırmızıdan başkası hiç satılmaz. Eğer bu arabayı istiyorsanız 3 üne 5ine bakmayın en temizini bulmaya çalışın sorunlusu gerçekten can yakar.
Şuandada pek gt kalmamış kırmızı. Sahibindende en mantıklı trabzondaki araç duruyor..
O paralar biraz hayal fazla uçmuşBen ekstralarına ve temizliğine güvendiğimden 30binden düşmem diyodum çok kar edicek takas kaçırdım uğraşmak istemediğimden. Ama bekledikçe sabrım tükendi uyguna verdim uygun dediğimde piyasanın biraz üstü yine ama benim gözümde benim arabama göre uygun gitti.
valla araba ya 56 ya 58 km de ikisinden biri) 2007 model sente atlama konusunda bir bilgim yok 5 parça boyalıymış. ama arabayı yakından inceleyen biri olarak şunu söyleyebilirim güzel duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)