Merhaba arkadaşlar,
aile babası tanıdığa araç almayı planlıyoruz da değerli fikirlerinize ihtiyacım var?Pek bir kriterimiz yok 3 kapı olmaması şart, çok yakan bir araç olmaması da tercihimizdir tabii.
Merhaba arkadaşlar,
aile babası tanıdığa araç almayı planlıyoruz da değerli fikirlerinize ihtiyacım var?Pek bir kriterimiz yok 3 kapı olmaması şart, çok yakan bir araç olmaması da tercihimizdir tabii.
Memnun musunuz siz?Kronik sorunu falan var mıdır?
sahibindene seçenekleri daraltarak aratma yapsanız daha rahat bulabilirsiniz benim düşüncemburdan pek olmaz gibi
Hocam öyle de sıkıntılı oluyor biraz tek bir marka/modele yoğunlaşmam araç bulmam açısından daha iyi olacaktır.Pek zamanım da yok çünkü.
Ben memnunum sağlamlık hız bekleme aman aman da konforu yok ama 35.000 i geçti bende daha yağ değişimi haricinde bir bakım yapmadım.
daha ucuz fiyatlara 2004-2005 dizel hyundai accent alabılırsınız 1.5 crdı.hem performansı ve yakıtı cok iyidir.az yakar cok kacar dıye tabir edılebılır.cliolarda gercekten az yakıyor
Clio ve Accent dizellerine bakabilirsiniz, o paraya temiz golf ve bora bulamassınız, çok nadir bir istisna bulsanız bile en boşları olur.
98 corolla gli . Special bulursaniz on numara olur. Tam baba arabasi sorun cikarmaz az yakar![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Fatiha okunup araştırılırsa Civic bulunabilir![]()
Coğrafya kaderdir
Getz mantıklı olabilir. Hem en son tip VGT motorlusu, hem de modellileri o fiyatlara çok rahat bulunabilir.
corolla yada golf bakın bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)