Kayahan Nickli Üyeden Alıntı
Herkes'in İnandıgı bir firma vardır ben Evotech Tercih ettım isterse arabam hiç yürümesin Firma sahipleri ile aramdaki muahbet arabadan öte geliyor ben zafa gibi revo şöyle revo böyle demıyorum Bilen biliyor zaten STAGE olamayn bir firma isterse arabayı ucursun kanat taksın ben o firmayı ES geçerim ECU FAST'e gelince REVO'dan Emınım daha iyidir Kendilerini bilmem tanımam ama REVO'dan iyi bir firma olduguna emınım ZAFA REVO firma yetkilisi olarak Cvp vericektir tekrar sotuyorum ZAFA' Senın REVO firmasından baska firmalardan senın arkadasın yoktur die düşünüyorum firma yetkilisi olarakda sana bieşy Soruyorum KIRMIZI POLO GTİ Neden yürütemediniz Aracın arıza kayıtlarını silmekten zamanınızmı kalmadı EVOTECH yazılım yaptım şu an için skntım yok ZAFA o yuzden mı hortum patlıyor vs die patavatsız soru sorucaktır yazılım ile alakası yok bizim taktıgımız farklı bir hortumdan dolayı Skntı yasadık kayseri'de parça skntısı oldugundan istedıgmız ayarda hortumu bulamadık burdan klavyeden konusmakla olmuyor bazı Seyler ben yarın sanayının orda şantıyede olucam istersen gel ben sana yuz yuze arabamdakı sıkıntıları anlatım yok ben cekınırım gelemem dersen ben ıs yerıne gelirim musaıt oludugm bir zamanda o zaman anlatırım yeterki sen adam ol götün basın ayrı oynamasın telefonmda farklı konusup burdan farklı konusma Forumdan yuz yuze görüşmeyıp burdan yazılanlarda sankı kayserıde Modifiye gurubu var onların sen yönetıcısı gibi konusuyosun =) ama bizim ekip yanı kayserının tanınımıs kişileri bu işe gönül vermiş kişiler sen ve senın gibi kayserideki böyle ilk defa arabaya binip araba yuruttuk diyen kişilere gerçekten gülüyoruz Siz daha yenısınız gerçi sizde haklısınız öğreniceksınız sadece para verip işini hallettirip forumdan calıntı bilgilerle burda bilgi paylaşımı yapmak bu işi biliyor demek deildir yeter sanırım anlarsın demek istedıgımı REVOcum =)