yer kalmadı herhlde...adam eksik olursa gelirm...:icon_tup:
Printable View
yer kalmadı herhlde...adam eksik olursa gelirm...:icon_tup:
şöylede bir şey yapabiliriz. Maçı avr. tarafında oynarsak, anadoludan gelenleri denizotobüsünden alabiliriz ve maç sonrası bir plan yapılmazsa yine denizotobüsüne bırakabiliriz. Hem trafik hem de süre anlamında cok avantajlı olur sizlere..
15-Sabri cuma olur ama her zaman gelirim :D
denizotobüsü belli bi saati var o durumuda göz önüne almak lazım
Umur-Avr.(hergün uyar)
Bende avrupa yakası yeşilköy çiroz süper olur gün fark etmez.
perşembeleri KV ve kavak yelleri yüzünden kimse istemeyecek o yüzden direk eliyorum. hafta sonları ben genelde maça gidiyorum ama bi çare bulmaya çabalarım onun içinde.
Herkes uyan günlerini yazarsa ortak bi gün buluruz sanıyorum :)
Çarşamba:D
haftanın her günü her saati uyar boş adamız valla :p
aslında ilk maçı burada yapalım desek , sanırım bu taraftaki herkese uyar hafta içi çirozda olacak bir maç :)
8de yapsak 9da biten maç sonrası anadolu geçecek arkadaşları cok rahat denizotobüsüyle evlerine yolcu edebiliriz. TAbi iş ve okul çıkışlarıda önemli bu durumda..
Başka önerileri olan :)
görkem bu hafta deplasmandayız cano :D maça gitmiosun yani ehehehe... Çiroz fikrini aslında en fazla karşıdakilerin tepkisi etkilicek sanrım???
çarşamba günleri bana uyar
antremanlarım olmuyo ;)
vede Çiroz rulez
haftaya mı sonraki hafta mı? karşıdan gelenlerde trafiği filan dert etmeyin isterseniz deniz otobüsünden alırız hallederiz bi şekilde :)
Benım anadolu yakasından gelmem zor olabilir.Haftaiçi zaten imkansız gelmem. Benım yerime isteyen başka bir arkadaş oynayabilir.
Cuma ii olur..ama dier günler de uyar farketmez..
güncellemeye yapalım:D