Dizel tercihlerimiz arasında yok. Teşekkür ederim ilginiz için.
Printable View
Dizel tercihlerimiz arasında yok. Teşekkür ederim ilginiz için.
Sizce bu 1.0 cc nasıldır?
Connecting site...
Araç temiz ancak yıl olarak 2000 model sınırı koyduk tercihler arasına...2000 modelv e üstü tercihimiz
Arkadaşlar normalde aklımızda dizel araç yoktu. Ancak Kuzenimin bir tanıdığı aracını satışa çıkartıyor.
170.000 KM
Dizel
2004 model C3
Yaz Lastikleri Ağustosta alınmış ayırca 4 Kış Lastiğide teslim edilecek.
Enjektör değişimi ve ağır bakımı yeni yapılmış.
Kazası belası yok. İlk sahibinden.
Ekspertize zaten sokmayı düşünüyorum.
15.500 TL fiyat sizce nasıl? görüşleriniz nelerdir? Alınır mı? Ortalama 3 sene sonra satışa çıkarmayı planlıyoruz.
Diğer alternatifimi.
2004 corsa 1.0 cc essentia 96000 sağ taraf 3 parça boya. tramerde 520 TL kayıt var. Muayenesi 2015 e kadar geçerli. buda aynı fiyat 15500
1.4 İS-1.6 SI- 96 97 Euro Accord veya [3.0 v6 accord (Biraz daha bütçeyi artırırsanız)] alınır...
uno polo 1.7 dtı corsa baskada yok:)
Aracı kızkardeşim kullanacak. Kendisi yolda kia picanto görünce çok beğenmiş.
Bizde araştırmalarımız neticesinde bütçemize uygun 2005 model 1.1 ex 74.000 km kaza bela kaydı olmayan bir araç bulduk. Yıl sonuna kadar muayenesi var.
Kredi başvurusu yapıldı. o zamana kadar satılmaz ise nasipse o olacak heralde.
O olmazsa tekrar 1.0 cc corsa ya yöneleceğiz
10-15bin arasında tavsiye edebileceğiniz az yakan araç varmı ?
Connecting site...
ilandaki arabayı almak için expertiz yaptırdım, satış problemlerinden dolayı satış olmadı, Bayan ilk sahibinden değişen tüm parçaların detayı serviste var, hatta 177 tl ödediğim expertiz kağıdım bile elimde :) kızıp başka araba aldım. km si orjinal, içi cidden çok temiz, şanzuman takozu ve ön sağ çamurluk davlumbazındaki fark kapağı yok. Düşünen olursa ve satış problemini giderdilerse, kesinlikle alınası bir araba. hatta şuan elimdeki arabayı satarsam yeniden talip olabilirim o derece...
Connecting site...
arkadaşımın aracı. Kendisi ilk sahibi araç saat gibi bütün bakım faturaları duruyor. Düşünen olursa 15.500 e kadar indiririm fiyatı techten gelene.