Bye bye rotary motor

Thread: Bye bye rotary motor

1. Bye bye rotary motor

DOHC said:

Bye bye rotary motor

Okumadan imzalamam.....

2. SLH's Avatar

SLH said:
    belki daha iyi bir motorla yeni bir başlangıç yaparlar.
    Quote Originally Posted by ridwan_1903 View Post
    cocuklugumuz neydi be panpa

3. SGTI's Avatar

SGTI said:
    e şimdi benim mi yanlışım var yoksa Motoru kırılan rx8 sahipleri artık arabayı ata bağlayıp mı gezicek? Birgün rx8 alıcaktım yalan oldu iyimi

4. Bye bye rotary motor

kelalper said:
    motor üretilmeye devam edecek ancak yeni arabalara koyamayacaklar.
    Nedeni de CO2 endeksleri
    IN BOOST WE TRUST

5. elpadre's Avatar

elpadre said:
    Quote Originally Posted by phamza89 View Post
    e şimdi benim mi yanlışım var yoksa Motoru kırılan rx8 sahipleri artık arabayı ata bağlayıp mı gezicek? Birgün rx8 alıcaktım yalan oldu iyimi
    granada motoru devam
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

6. Rockford's Avatar

Rockford said:
    niye rx7 uretimi duralı yıllar oldu onlar ata mı baglıyolar araçlarını.
    artık geliştirmicek olmaları eldeki ürünler için yedek stogu ayırmacakları anlamına gelmiyor

7. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    Benim bildigim audi ile ortak bir rotary arac uretilecekti peki ne oldu bu proje ?

8. MeRtCaN's Avatar

MeRtCaN said:
    Quote Originally Posted by phamza89 View Post
    tempra motoru spec

9. SGTI's Avatar

SGTI said:
    Quote Originally Posted by elpadre View Post
    granada motoru devam
    ahah 20 liraya rx8 bomba

10. volume81's Avatar

volume81 said:
    14.5 sıkıştırmayla araç yapıp sürecekler piyasaya

11. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    bye bye love,bye bye happiness moduna girecek mazdacılar ,
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

12. timucintt's Avatar

timucintt said:
    Ne çok çekemeyen varmış rotorları....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

13. s2k's Avatar

s2k said:
    Fanatiklik yapmayalım , kabul edin işte lanet bir motor tamam özel mözel ama arkadaş eziyet ya

14. s2k's Avatar

s2k said:
    Quote Originally Posted by ThUnDeRbErK View Post
    Valla abi lanet felan illet keyifli bir motor Son Rx-8 Spirit R 22 haziran 2012 6 gün önce üretildi ve son aracı alan kişi 60 yaşında rotary fanatiği bir amca sen anla durumu.
    Vay arkadaş nesi keyifli anlamıyorum ki en güzel tarafı sübap yakalama yok sente atlama derdi yok

15. s2k's Avatar

s2k said:
    Sarsıntısız olması, yol tutuş ve devir çevirmesi çok keyifli motoru ucuz parçası bol dvd serilerini alıp garajında toplayabilir rebuild edebilir tune edebilirsin. 13b renesis platelerini kullanarak customize ederek 20b yapabilirsin vs tabi ekstra parçalarda gerekiyor yani sonu yok lego gibi yapboz durumu birazda bütçe lazım tabiki ama keyifli :P

çok ufak bi ayrıntı ööle bi yazmışsın ki sanki görende alıyosun evde kurcalayıp geri topluyorsun hergün sanacak :P

16. Bye bye rotary motor

Murat Özcan said:
    Vay be mazdada bitiyor ya :S

17. s2k's Avatar

s2k said:
    İyide her proje için bütçe gerekir Sadece rotary'ye has bir durum değil ki bu zaten bu işler tuzu kuru adam işi bütçe her zaman gerekli. Çalışan arabayı kurcalayıp daha farklı yapmanın bir bedeli olmalı

Ama dediğim gibi garajı olanlar kendi söküyor kendi takıyor rebuild kitini alarak.. Musait bir garajım olsa öyle sökmek icap edicek bir durum olsa kendim uğraşabilirim sıkıntı yok

mutlaka rotary kurcalıycam birgün, hatta bu sene az kalsın alıyordum ama biraz daha bekliyelim bakalım 30 liraya bi oyuncak yapabilirim diye düşünüyorum kendime ama 50 liralar kurcalayıp öğrenmek için fazla geliyor artık bana bıktım

18. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    mazdaya hiç bir şey olmaz mazda rotary ile var olmadı rotary ilede bitmez.. mazdanın tarihine kuruluş yılına yapdığı araçlara bakın en başda efsane bir miatası var.. kuruluş yılıda mazdanın 1920 dir siz hesap edin kaç yıllık firma.. lemansda daytonada adamların şampiyonlukları var.. yani adamlar her kulvarda varlar.. stabil satan bir 3 ve 6 serileri var. herhalde en çokda amblem değiştirmiş araçdır rahat 6-7 kere amblem değiştirmişlikleri var
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

19. s2k's Avatar

s2k said:
    Düşük bütçe ile zor. 30 bin tl'ye bitik rx-8 bulsanız çoğu şuan pert kayıtlı o fiyatlarda olan 10 bin motor alsanız. Ported engine rebuild kit ile 4 bin tl işçilik ile 10 bin tl greddy turbo kiti mevcut 2.el ecu tune diğer ekstralarla ortalama 30 bin tl ekstra çok rahat gidiyor bunlara ilave handling vs görsel parçalarıda ilave ettik mi 30 bin tl araç alsanız sizin projeniz ortalama 70 bin tl'ye gelicek bir rx-8 oluyor ve geçicektirde

Bana sorarsan series 2 al temiz kız gibi ported engine ile 230-240 whp yetmez mi ?
    1 sene sonra 35den başlar gibime geliyor