Allah rahmet eylesin.Bu gibi uzucu kazalar beni herseyden sogutuyor.gaza bile basasim gelmiyor.
@ahmet sana iki cift lafim war onuda biliyosun zaten..!
Printable View
Allah rahmet eylesin.Bu gibi uzucu kazalar beni herseyden sogutuyor.gaza bile basasim gelmiyor.
@ahmet sana iki cift lafim war onuda biliyosun zaten..!
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, allahım günahlarını affeylesin inşallah...
seviyeli yazilari olan duzgun bir kardesti. allah rahmet eylesin
çok üzüldüm tanımasamda, postlarını okurdum topragı bol olsun :(
Allah rahmet eylesin , Mekanı cennet olsun :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
bilgili duzgun bir kardesimizdi yorumlarını severek okurdum ki genelde motorsiklek konularına yazardı alllah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
hani ozellikle motor sevdalısı arkadaslarımızın bana bisey olmaz dememeleri lazım su aletlere binerken her an kelle koltukta :(
Allah mekanini cennet eylesin,geride kalanlarinada allah sabir versin.
Sok oldum:(
Allah rahmet eylesin
Allah gani gani Rahmet Eylesin, Yakınlarına Sabır Versin Gerçekten Çok Zor
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin....
tanirdim ozunde cok iyi deli dolu bir cocuktu. Allah rahmet eylesin. Allah kimseye evlat acisi vermesin
Yakinlarina cok zor.Allah hepimize her seyden ders cikarmayi ve bu olaylari aradan 15 gun gectikten sonra unutmamayi nasip eylesin
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin rabbim..
Nekadar tanımasamda forumda 3-5 gün önce mesajları olupta vefat eden arkadasları görünce mahvoluyorum yaa...Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride bıraktıgı sevidiklerine YÜCE RABBİM sabır ihsaneylesin. :(
Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin.. 10 yıla yakındır tanırdım cokta severdim.. askerligini de ankarada yapmıstı.. çok üzdü bizi mustafa :(