ehliyetsiz sürücünün faciyası

Thread: ehliyetsiz sürücünün faciyası

1. bLackModeL's Avatar

bLackModeL said:

ehliyetsiz sürücünün faciyası

-bir-omurluk-saadet-boyle-mi-bitecekti-3743671/

bunlara nasıl bi çözüm buluruz ki ?
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

2. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Daha birkac hafta once forumdan biri ile ehliyetsiz arac kullanma ile ilgili tartiisyorduk . Bana verdigi cevap " arabayi ben kullaniyorum ehliyet degil " di . Forum kulturu almis biri bile boyle dusunuyor ise siradan vatandas neler dusunmez ehliyetsiz arac kullanimi ile ilgili .

3. XoR's Avatar

XoR said:
    Hayvanoğlu Hayvan!!!!!

Allah rahmet eylesin çok kötü bi görüntü

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

4. melih tarancı's Avatar

melih tarancı said:
    çok yazık...
    imza : melih tarancı...

5. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    Quote Originally Posted by turbo&quattro View Post
    Daha birkac hafta once forumdan biri ile ehliyetsiz arac kullanma ile ilgili tartiisyorduk . Bana verdigi cevap " arabayi ben kullaniyorum ehliyet degil " di . Forum kulturu almis biri bile boyle dusunuyor ise siradan vatandas neler dusunmez ehliyetsiz arac kullanimi ile ilgili .
    Sana pek katilamicam cunku ehliyetli olanlara duzgun egitim verilmiyokii.tabi yinede ehliyetsiz kullanmak dahada egitimsiz bir durum

6. wekoo's Avatar

wekoo said:
    allah kimseye göstermesin byle bi acı kaza
    gariban 106 gti....

7. K.O.'s Avatar

K.O. said:
    çok pis sövesim varda sürücüye hava değişimi iyi gelmez şimdi.allah rahmet eylesin teyzeme,amcamada allah sabır versin..

8. EmrahERKAN's Avatar

EmrahERKAN said:
    gerçekten çok kötü ya az önce gönderdi linkini serdar da kötü yaa ALLAH rahmet eylesin

9. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Ehliyet egitimimizin çok abudik kubidik oldugu *****... Ama yine de 'ehliyet mi kullanıyor arabayı ' zihniyetiyle biraz direksiyo sahibi olup ehliyetsiz trafige çıkmak çok büyük cahilliktir,ayıptır,günahtır... Buna da müsade eden baba, sözde babadır , ne evladını ne etrafını düşünmeyen adamın tekidir.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

10. bLackModeL's Avatar

bLackModeL said:
    cok uzuldumm yaa zıhnıyet cok cotu arkadaslar uyarmak bızım gorevımız ...
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

11. Fatih_'s Avatar

Fatih_ said:
    nasıl bir gerizekalı bu ben anlayamadım.

el freni çekmiş diycem ama araba şahin mal gibi hızlana hızlana götü attırmaya çalışırken oldu büyük ihtimal.

Allah rahmet eylesin..
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

12. S.Mert's Avatar

S.Mert said:
    çok kötü olmuş yaa, Allah rahmet eylesin
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

13. ünalvti's Avatar

ünalvti said:
    Allah korusun Allah hepimizden uzak kılsın ama aynı olay bizimde başımıza gelebilirdi he bu olayda görünen tofaşın fazla hızlı geldiği aklısıra yanlamayamı çalışıyor yoksa vurmasın diye direksiyonu kırıp fren yaptığı içinmi kayıp yan dönüyor onu bilemiyorumda diyeceğim bence bu işin ehliyetle alakası yok bizlerde ehliyetsiz araba kullandık ama adam gibi kullandık şükürler olsun bi vukuatimiz olmadı

14. Semii's Avatar

Semii said:
    beyler laf olsun die konuşmayın şimdi
    biçogumuz ehliyetsiz araç kullandık sadece ehliyet değil buna sebep buraya bela okuyup akşamına alkollu direksiyon başına geceklerde vardır aramızda.
    o yüzden herkes biraz daha dikkatli olsun.çok acı bi olay Allah rahmet eylesin cidden içim cız etti şuan. ama bu dediklerimde bi gerçek...

15. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Videoyu izledim fena oldum. Allah rahmet eylesin

Ehliyetsiz araç kullanmak suçtur. Trafiğe çıkmasınlar.En azından kenar köşe yerlerde kullansınlar.

Öyle yan giden şahini gördükten sonra kazayı yapan elemanın ehliyeti olup da aynı kazayı yapması da yüksek ihtimal. Zira sürücü kursunda 2 direksiyon sallayıp ehliyet alıp araba kullanmayı biliyorum diye trafikte gezenlerle dolu etraf.

Olay tamamen şahsi sorun ehliyeti olan herkes düzgün sürer diye bir kaide yok.

16. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Quote Originally Posted by Semii View Post
    beyler laf olsun die konuşmayın şimdi
    biçogumuz ehliyetsiz araç kullandık sadece ehliyet değil buna sebep buraya bela okuyup akşamına alkollu direksiyon başına geceklerde vardır aramızda.
    o yüzden herkes biraz daha dikkatli olsun.çok acı bi olay Allah rahmet eylesin cidden içim cız etti şuan. ama bu dediklerimde bi gerçek...
    Evet kullanmışızdır ama bu yanlışımız bunun yanlış oldugunu degiştirmez ki degil mi ? alkol kullanmıyorum bilemeyecegim ama, ehliyet bu işin ön şartı ön koşulu. Her nekadar araba kullanmayı bilsek de, o iznimiz yetkinligimiz yoksa yapmamalıyız. Teşbih de hata olmaz, ibadete eş değer tuttugumu falan sakın düşünmeyin, nasıl abdest almadan namaz'a durmuyorsak, namaza kılmayı bildigimiz halde yetkinlik için abdesti temizligi ön koşul görmüşsek , ehliyetide böyle görmeliyiz. İçten güdülenmeliyiz.

17. Semii's Avatar

Semii said:
    Quote Originally Posted by 63owen63 View Post
    Evet kullanmışızdır ama bu yanlışımız bunun yanlış oldugunu degiştirmez ki degil mi ? alkol kullanmıyorum bilemeyecegim ama, ehliyet bu işin ön şartı ön koşulu. Her nekadar araba kullanmayı bilsek de, o iznimiz yetkinligimiz yoksa yapmamalıyız. Teşbih de hata olmaz, ibadete eş değer tuttugumu falan sakın düşünmeyin, nasıl abdest almadan namaz'a durmuyorsak, namaza kılmayı bildigimiz halde yetkinlik için abdesti temizligi ön koşul görmüşsek , ehliyetide böyle görmeliyiz. İçten güdülenmeliyiz.
    hem fikiriz zaten ama aynı boku hepimiz yemedik mi ? yedik. bundan bahsediyorum.
    en önemlisi dikkat ! ayrıca dedigin gibi ehliyetli olsaydı ne olurdu bu eleman ?

18. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Quote Originally Posted by Semii View Post
    hem fikiriz zaten ama aynı boku hepimiz yemedik mi ? yedik. bundan bahsediyorum.
    en önemlisi dikkat ! ayrıca dedigin gibi ehliyetli olsaydı ne olurdu bu eleman ?
    Evet yedik malesef.
    Bu elamanın ehliyeti olsaydı, belkide babası annesi ona o arabayı veren,alan,müsade eden, bir ömür boyu vicdan azabı duymayacaktı.

19. oğuz said:
    önden giden şahın de hızlıydı sanki videoda göründüğü üzere.beraberler miydi acaba