czt alırdım nedeni yeni teknoloji yeni tasarım yeni donanımlar yeni motor v.b
97 model a3 ün üstüne 2 jenerasyon yenisi çıkdı ara kasaları updateleri sayarsak 3-4 kasa üstü çıkdı..
Printable View
czt alırdım nedeni yeni teknoloji yeni tasarım yeni donanımlar yeni motor v.b
97 model a3 ün üstüne 2 jenerasyon yenisi çıkdı ara kasaları updateleri sayarsak 3-4 kasa üstü çıkdı..
CZT:icon_tup:
ben CZT alırdım ama siz 1.8T alın :)
A3 ün modeli düşük sorun değilse hacim turbo candır
modeli yüksek güzel güçler çıkaran mini evodan yanayım
st zevklidir ama "şu zamandaki ortam için" dünya kadar malın olacağına fındık kadar turbon olsun
dipnot: NA is the best :)
bende czt alırdım abı..
Biraz daha ekleyip s3 alırdım ama seçeneklerde yok tabi :)
Czt diyorum :)
Hem tipi ufak dokunuşlardan sonra hoşuma gidiyor, hem motora girildi mi güzel sonuç veriyor, hem daha yeni..
konfor ve önü açıklık için a3,
model ve agresiflik için Czt.
Şu video beni czt aşığı yaptı resmen :)
Şahsen Ford Fiesta ST tercih ederdim,madem pek modifiye edilmeyecek.
hem modelli hemde önü açıkk olduğu için czt alırdım
Fiesta ST tercih ederdim.
Alırsan Ford olursun Lord :) Fiesta ST diyorum
model ve listedeki diğer araçlara göre bence 2.el üstünlüğünden dolayı czt...
2 ay önce aynı ikilemde ben de kalmıştım.Tercihim st'den yana oldu.Çok düzgün st'ler mevcut.Sahibindende ki kırmızı mesela güzel araç.St alırsanız karting aracı gibi kullanabilirsiniz.Böyle yol tutuş en azından bu sınıf için şampiyonlar ligi seviyesinde :)
CZT candır :)
Kesinlikle czt alırım hem gidişi hem duruşu hemde önü açık olmasıyla süper bi tercih
Hepsine duzgun demissiniz o zaman a3 derim...
Audi her zaman audi dir...
audi can dır kandır kalitesi yüksektir konfor verir bakımını yaptırdın mı hiç üzmez biraz yakar ama yaktıgı kadarda gideri vardır yıl olarak 97 demişsiniz audi gibi arabalarda yıla pek bakmam ben 95 model arabası bile suanki araçlara göre yüksekte donanım ozellik olarakta saygılar :)
AUDİ diyorum ben :)
1.8T Upgrade diyorum.
aileyle kullanım olacaksa audi yoksa czt yi tercih ederdim ben