ilandaki semt oturduğum mahalle, fotoğrafların çekildiği cadde iş yerimin caddesi fakat hiç görmedim arabayı.. Aklımızda olsun es kaza gözümüze çarpar.. Dikmende spor araba kesinlikle sokağa bırakılmaz artık..
Printable View
ilandaki semt oturduğum mahalle, fotoğrafların çekildiği cadde iş yerimin caddesi fakat hiç görmedim arabayı.. Aklımızda olsun es kaza gözümüze çarpar.. Dikmende spor araba kesinlikle sokağa bırakılmaz artık..
geçenlerde cebecide görmüştüm bende geçmiş olsun umarım aynı şekilde bulunur
lannnnn benim mıntıkam dikmen
çok geçmiş olsun o....... şu hale bak ya iyice azdı polisler uyuyo resmen kaç kere bi arabaya girerken gördük şikayet ettik sadece bakıp gittiler ki girdikleri yerlere kadar söyledik yazık
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur
bende sürekli görüyorum cebeci de
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur.. :(
gecmis olsun, bulunur umarim
bu tarz araba çalmaya nasıl cesaret ediyorlar helal olsun açıkçası.... geçmiş olsun umarım bulursunuz ...
şaşmaz,ivedik nekadar usta varsa haber verdim beklemedeyiz
Her yaz bası Ankara'da bu tip olaylar çok oluyor sadece Dikmen değil Ankara'nın neredeyse her yerinde söyle bir şey söyleyim gecen senede forumdan birinin gc8 i cukurambarda evinin önünden çalınmıştı araç cincin gülveren taraflarında cogu parçası sökük sekilde bulunmuştu sanırım tahminimce araçları orda sokuyolar parçalıyorlar sonra bir kenara atıyorlar o taraflarada bakın derim
Geçmiş olsun cebeci taraflarında sürekli göz gezdiririm
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur..
Geçmiş olsun, inşallah bulunur.
parcacılarda yerını almıstır coktan .... gecmıs olsun
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunur umarım.
Geçmiş olsun inşallah tek parça halinde bulabilirsiniz
yani su arabadan kac tane varki memlekette bence tek tek kaportacilari gezmek lazim parcalanmadan:(Buyuk gecmis olsun:(
Cok gecmis olsun insallah bulunur arac. Dikmende korkuyorum artik arabayi birakmaya..
Çok çok geçmiş olsun, umarım bulunur. Anlamadığım, nasıl çalıyorlar, 94 model araba immo illaki vardır.