Ford Fiesta 1.25 82 Titanium vs Ford Fiesta Sport 1.6 TDCI 90 - YouTube performans konusunda bu video herşeyi açıklar sanırım 1.2 i kullanmadım ama benim aracım üzmüyorsa o hiç üzmez :D
Printable View
Ford Fiesta 1.25 82 Titanium vs Ford Fiesta Sport 1.6 TDCI 90 - YouTube performans konusunda bu video herşeyi açıklar sanırım 1.2 i kullanmadım ama benim aracım üzmüyorsa o hiç üzmez :D
Ayni motoru skoda fabiada olanini kullaniyorum. Lpg ile uyumu mukemmel s.icinde 20kurus lpg yakiyor. Performansi s.icinde gayet yeterli .
Skoda fabia optimal.konsol.plastigi yumusak oldukcada donanim var ve ic hacim cok daha genis polodan
uzun dönem test edip, sahibi olup kullanmak ile kısa süreli bir test arasında çok fark var. İlk başta ivmelenmesi iyi olsa da, uzun bir düzlükte ne kadar yetersiz olduğu anlaşılabilir. Yani demem odur ki, ilk başta iyi gelse de uzun vadede, şehirlerarası yollarda durum vahim olacak. Kesin 1.4 alın..
peki bu kokpitin sert olmaıs mevzusu 1.2 ler hariç diğerlerinde de var mı?Yada bu 1.2 lerin trendline donanımı haricinde?
Çünkü resimlerden ve uzaktan dokunmadan kesinlikle anlaşılmıyor ve ciddi sinir bi durum bi vw için.Netteki ilana gidip te sürptiz yaşamak istemiyorum.
En fulü şudur denilebilecek bi donanım var mı?Yada dsg lerde donanım itibariyle kesinlikle olmaz diyebilirmiyiz?(dsg bakınıyorum çünkü)
Neden sert plastiğe takılıyorsunuz ne gibi bir olumsuzluk arz ediyor?
Özel bi sebebi yok.Kişisel olarak ciddi bi iç mekan kalite kıstası oldu bu ara bende.Takıntı haline geldi abi.
DSG bakınıyorsan araç ya comfortline dır yada chrome edition'dır.
comfortline ve chrome edition ise apayrı donanımlara sahip :D
chrome edition ; içi sert plastik sis farı jant dijital klima direksiyon kumanda hız sabitleme var ; ama içi plastik :D
comfortline ; içi yumuşacık kumaş ve plastik olsada manuel klima cc yok jant yok sis farı yok ; yok oğlu yok :D
senin durumun çok karışık :D
sen bence iyisi comfortline al , içi yumuşak. geri kalanını sen yaparsın :o
Ben 50000kmdir içi sert plastikli polo bluemotion kullanıyorum. Ses mes yapmadı. Görünüm de aynı sadece dokununca sert... :D :D . Ses vs ise çekince şu ana kadar iyi dayandı...
1.2 clio aldım bende. performans açısından çok bişi beklememek lazım. bunu bilerek aldım zaten. 260 kuruşa kadar düştü yakıtı