Ramazan ayının müjdecisi, bağışlanma, af ve şefaat gecesi olan ;
Berat kandilinizi tebrik eder,
hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ramazan ayının müjdecisi, bağışlanma, af ve şefaat gecesi olan ;
Berat kandilinizi tebrik eder,
hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hayırlısı be gülüm
amin cümlemizin...
Kandiliniz mubarek olsun..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun ..
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Bu mubarek gece hepimizin hakkında hayırlı olur insallah Allah şimdiden yapıcagımız ibadetleri geçmiş gunahlarımızı affetsin Amin.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
tüm islam aleminin berat kandilinin hayırlı geçmesini yüce Rab'bimizden temenni ederim. Rab'bim af, Resulullah (s.a.v) şefaat eylesin cümlemize.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Berat Kandili kurtuluş, af ve arınma gecesi"
Görmez, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, 04 Temmuz 2012 Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gecenin, rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerife adım adım yaklaşıldığının habercisi, kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat Kandili’nin yaşanacağını belirtti.
Mehmet Görmez, şöyle devam etti: ”Hızla akıp giden ömür içerisinde böylesine mübarek bir geceye bir kez daha eriştirip bizlere güzel bir fırsat bahşettiği için Cenab-ı Hakk’a ne kadar hamd-ü sena etsek, ne kadar şükretsek azdır.
Kültürümüzde kandil olarak adlandırılan bu mübarek geceler, dünyanın koşuşturması içerisinde varlık ve yaratılış gayesini unutup sonu gelmez emel ve hevesler peşinde koca bir ömrü heba eden bizlere, özümüze dönme ve kendimizi sorgulama, geçici olanla kalıcı olanı fark etme, kalp gözümüzü açma ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Rabbimize, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır, bu görevlerimizi ihmal edip etmediğimizi yeniden düşünme, tövbe ederek geçmişi affettirme, dua, azim ve kararlılıkla geleceği inşa etme imkanı sağlar.
"Berat Kandili bize kötülükten uzak kalmayı öğretir
Hayırlı kandiller arkadaşlar, bol duayla geçirmemiz gereken bir gece.
Emre Kalkan
herkese hayrılı kandiller fakat benim hep aklıma takılan bişey var hicri takvim 10 gün kayıyo her sene bildiğimiz gibi.. ve kandiller in de günleri değişiyo böylece.. bu günün o gün olduğundan ben emin değilim.. ramazan da her senenin aynı zamanında olmuyo mesela he senin tutacağın oruç zaten 1 ay ha o ay ha bu ay farketmez ama kandiller özel geceler belki de bilmediğimiz gecelerde saklıdır hatta belki de en çok içtiğimiz gece bi kandildir aslında diye düşünüyorum.. bilmiyorum yalnız mıyım..
berat kandilinde ayrıca gelecek berat kandiline kadar olacaklar yazılır.. ölüm kalım vs de dahil.. Allah herkese bi dahakini görmeyi nasip etsin..
Mübarek olsun, dolu dolu olsun inşallah.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kandiliniz mübarek olsun , Hayırlı kandiller ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)