benımde vardı bulursam yukleyım :D
Printable View
benımde vardı bulursam yukleyım :D
ben uçak kalkerken şaftı dağıtıyorum buna binsem bildiğin 10 saniyede veririm canımı.
Ben Cesaret edemem :D
işyerinde videoları göremiyorum, acaba google görsellerde aletin resimlerini bulup link olarak eklermisiniz. Ben bayılırım adrenalinli aletlere. Belki bindiğim bir şey. :)
Viaporttakine binicem bende bir dahaki gidişimde :D Geçen sefer yememişti ama içimde kaldı :D Bu sene roller coaster projeleri vardı bu lunapark işletmesinin, eğer o olursa çok çok iyi olur. Binecek hızlı tren yok memlekette :)
@naci
Abi en arkadaki yüksek sarı alet. Ranger' ın yaklaşık 2 katı vardı yüksekliği.
http://www.yapi.com.tr/V_Images/2011...1_lunapark.jpg
viaporttaydım dün,ona binipte bağıran çağıranları izliyoduk :D viaportu verseler binmem
dün starcityde bende gördüm yenibosna tarafında..bayada hızlı dönüyordu:)
yukardaki manzara çok güzel , tabi gözünü açabilirsen..
valla cok eylenceli
ilk defa bindim hatta seni yukari cikartiyo diger uca kisileri almak icin
en tepeye ciktiktan sonra hata yaptigini anliyosun nerden bindim lan buna ben diyosun
ama dommeye basladiktan sonra o tepedeki korku kamiyo icinde busefer keyfini cilarmaya basliyosun korkmadan;-);)
ilk müzik çok fena yalnız..
izlerken heyecanlandım elim ayağım titredi :D :D
usta ben buna 1 kere bindim.. bindim yani, gerisini hatirlamiyorum :D hayatimda 1 kirilma noktasi oldu o :D en ustte durduk kocaeliyi gordum fln :D
valla ben gelirim :D
Konulu vidyo çekme sonra..:D
Viaporta mı gidiliyo :D
Ben gelirim müsait olursam :D
dur bakalım kimler yazıcak yazan olursa yer mekan gün belirler gideriz olmassa:D tabi milletin işi çıkıyo nedense korkudanmı başka bişydenmi bilinmez :D şukonuyuda nereye taşıcayacaklarını şaşırdı adminler bi sohbette bi videolarda ilk sohbete açıldı sonra videolara taşındı sonra gene sohbete bakalım nerede durucaz :D
Binersem hava kararınca binerim ama, ışıklı ışıklı daha şey olüyür :D
Ranger ile ısınma yapılır ilk :D
ya zaten 5 tane atarlı alet var en son ona binilir ben öyle yaptım yavaştan yavaştan tonajı yükselttim :D
bak bi alet daha var dur onuda yükliyim ama sonunu kesmeme lağzım bizim gurubun alayı iptal herkez tuvallette aldı soluğu :D
15 dakka sonra hazır video ;)
Hem yukseklik korkusu olan hemde kalp hastaligi olan biriyim, heralde yukarda duami okumaya baslarlar binersem :D
percussionali resitale devam ediyor eren kopardı beni yaa :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-videolar.html
2007 Senede konusu acildigindan beri tam olarak yeri yukardaki basliktir ;)