buna bende binmiştim ilk seferde biraz tırsıtıyo ama sonrabagımlılık yapıo 2 senedir binmiyorum adrenalin depolamak isteyenler için biçilmiş kaftan ama aksam üzeri hava aydınlıkken binmek lazm :)
Printable View
buna bende binmiştim ilk seferde biraz tırsıtıyo ama sonrabagımlılık yapıo 2 senedir binmiyorum adrenalin depolamak isteyenler için biçilmiş kaftan ama aksam üzeri hava aydınlıkken binmek lazm :)
s...ler yine binmem ben buna :D uçaktan korkmam ama böyle şeyler korkutuyor:D
benımde vardı bulursam yukleyım :D
ben uçak kalkerken şaftı dağıtıyorum buna binsem bildiğin 10 saniyede veririm canımı.
Ben Cesaret edemem :D
işyerinde videoları göremiyorum, acaba google görsellerde aletin resimlerini bulup link olarak eklermisiniz. Ben bayılırım adrenalinli aletlere. Belki bindiğim bir şey. :)
Viaporttakine binicem bende bir dahaki gidişimde :D Geçen sefer yememişti ama içimde kaldı :D Bu sene roller coaster projeleri vardı bu lunapark işletmesinin, eğer o olursa çok çok iyi olur. Binecek hızlı tren yok memlekette :)
@naci
Abi en arkadaki yüksek sarı alet. Ranger' ın yaklaşık 2 katı vardı yüksekliği.
http://www.yapi.com.tr/V_Images/2011...1_lunapark.jpg
viaporttaydım dün,ona binipte bağıran çağıranları izliyoduk :D viaportu verseler binmem
dün starcityde bende gördüm yenibosna tarafında..bayada hızlı dönüyordu:)
yukardaki manzara çok güzel , tabi gözünü açabilirsen..
valla cok eylenceli
ilk defa bindim hatta seni yukari cikartiyo diger uca kisileri almak icin
en tepeye ciktiktan sonra hata yaptigini anliyosun nerden bindim lan buna ben diyosun
ama dommeye basladiktan sonra o tepedeki korku kamiyo icinde busefer keyfini cilarmaya basliyosun korkmadan;-);)
ilk müzik çok fena yalnız..
izlerken heyecanlandım elim ayağım titredi :D :D