01 C 4988 plakalı koyu gri Corolla T-sport hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı.
17'' jantlı
Araç bu
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2004 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49656094
01 C 4988 plakalı koyu gri Corolla T-sport hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı.
17'' jantlı
Araç bu
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2004 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49656094
Family Rider
So So Slow rider
"çizikten dolayı sol taraf boyalı" sözü bana inandırıcı gelmedi..
ben yetkili serviste expertıe sokmustum ve bir pistonun komp. düşük çıkmıtı. lpg var aracta kapı sacı değişik ve sanırım 4 parca boya vardı.
kapı saçının değiştirirdiğini kendiside soyledi. Ayrıca boyadan once fotolarıda mevcutmuş ama 1 pistonun komp. düşükse sıkıntı var demek.
Family Rider
So So Slow rider
tabi abi yaslayıp geçince çizilmiş oluyor
batu yazmış zaten ismail abi sol kapı sacı değişik, sol taraf komple boyalı. ama en çok düşündüren kısmı ise lpg li oluşu aracın..
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 64226585
buna da bak derim, yanlış hatırlamıyorsam jantmax cem abinin (rcbasaran) eski aracı olması lazım bu
2. pistonmu sıralamada batu?
2. ilandaki araba daha mantıklı duruyor.. ilk ilandakini unut bence..![]()
2. ilandaki araçta bildiğim kadarıyla
ilk sahibinden cem abiye geçti, cem abiden kayınbiraderine geçti, o birine sattı, ilk sahibi geri aldı, sonra bu eleman aldı diye biliyorum
bi önceki plakası 06 KZR 60 idi yanılmıyorsam.
ama temizdi zamanında, 80 bin civarıyken km si cem abi kırmıştı komple sandık motor getirilmişti falan hatta, servis kayıtlarında çıkar eğer o araçsa![]()
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90246674
bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba sıfır boyanmış falan nedir ne değildir ya da diğer tsport ilanlarıyla ilgili bilgi de olur
.
abi tanışıklığım var sahibiyle , ben arabayi daha gormedim ama sahibinin 4. tsportu , yani bilgili biri ve arabasi temizmiş
ama bence fiyat fazla abi 24.500 ederi , bi arkadas bakmaya gidelim dedi araya tatil girdi falan bakamadik...
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)