|
|
#1 | |||
![]() |
Beyler bugun okuldan sonra eve geldim açtım bilgisayarı , windows otomatik güncelleştirmeleri yapıyordu.
Sonra nedensiz sebepsiz takıldı alet. Bende tuşuna basılı tutup kapattım. 5-10 saniye bekledikten sonra açtım , önce sorunsuz gibiydi. Windows Update'leri yapıyorken Internet Explorer 7'yi yüklemeyi isteyip istemediğimi sordu. "İptal" diyip çıktım. Sonra 1-2 şey daha güncelleştirirken çok fena kastı bilgisayar ve yine kitlendi. Ben yine aynı şekilde kapattım bilgisayarı. Açtığımda windows ekranı geliyor , ve ardından "system registry hatası" diye bişi veriyor. Kernel , Mernel bişiler yazıyor. Internet Explorer'ı açmak istediğimde de , birsürü "geçersiz sayfa adı" başlıklı Internet Explorer pencereleri açıyor. Internetten IE7 setupı çektim , onu kurarken de takılıp kalıyor bilgisayar , aşağıdan sağ tıklayıp kapat dediğimde kapanıyor.Bi yardım edin şu anda format atamam , zaten HP'lerde format yok system recovery yapmam lazım ama yedek almadım hiç bugune kadar. Yani fabrika ayarlarına geri döner eğer System recovery yaparsam. Bilen varsa nolur yardımcı olun yemin billah atıcam balkondan aşağı... ![]() Hp G3000 bu arada laptopun modeli |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ayrıca şimdi farkettim "Belgelerim" dosyamın içerisinde 3000 tane pos(3 harfli kodlar).tmp diye dosya var ve silinmiyorlar. Beyler bi yardım edin vallaha billaha çıldırıcam en sonunda.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
güvenli kipte çalıştırıp silmeyi denedinmi dosyaları??
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi
|
bende youtube.com a girdiğimde "internet explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor..." diye pencere açılıp explorer sayfası kapanıyor.
msvcrt.dll hatası.... nasıl çözerim bunu __________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
sayfanın hata verip kapanmasına güvenlik duvarı sebep olabilir ama bildiğim kadarıyla .dll uzantılı dosyalara dikkat etmen lazım..abuk subuk şeyler çıkabılıo
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: all motor sohc vtec d16 hb / DD sohc vtec d15 sedan
|
sistem geri yükleme yap olsun bitsin
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
onu da denedim.. bir değişiklik yapılamadı yazıyor
![]() youtube hariç tüm sitelere girebiliyorum... __________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: all motor sohc vtec d16 hb / DD sohc vtec d15 sedan
|
ya format ya da firefox o zaman
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
msvcrt.dll yi tekrar yükledim, olmadı...
explorer'ı kaldırdım yükledim yine olmadı.. regsitry programı indirip tarattım yine olmadı... kafayı yedim... __________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
__________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
olmuyor arkadaşım yazdım ya.... firefoxta olmuyor... aynı hatayı veriyor... bunu çözene 10 lira verecem
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechWorks
|
format atılmaz olur mu
bence yedekle bas formatı gitsin
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
msvcrt.dll bu dosyanın uzantısı ne gösteriyo peki? yani system 32 falansa boşuna program indirip taratma falan yapmaa yanii
|
|
|
|
#15 |
![]() |
abi xp cd'm falan yok. son çare avast indiriyorum. bir de onunla taratıcam. Eğer olmazsa gerekli bilgileri dvd'ye aktarıp system recovery
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bu dosya system32 klasörünün içinde.. google'dan tedavi yöntemlerini araştırdım ama iç açıcı bir cevap bulamadım...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
google dan umudunu kesmek ıstemem ama bende bu sebepten kaç gece kafayı yemıstım anlasılan senınkıde benım hesaba donmus bıraz beklersen bulmaya calısırım lınkı
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
trojandı virüstü bunları temizlemekte az çok bilgim var ama bu bir sistem hatası... çözemedim bir türlü...
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
dosyanın yedeiğin alıp sil dosyayı system klasorunden hangisindeyse __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:07 ::::

Internetten IE7 setupı çektim , onu kurarken de takılıp kalıyor bilgisayar , aşağıdan sağ tıklayıp kapat dediğimde kapanıyor.