onu sökme yok tam takır petrolde kontrol edicem seni :) cıkmadan
Printable View
Tamam kimse aksini söylemedi eğer gelirsem ben sökerim o zaman :D
Arabamın arkası sokuk ısteyen gelıp agırlıklarına bakabılır crxın parcaları agır degıl arkadaslar gorkem abı sende sokebılırsın senıde beklıorm zaten
İzlemeye ve boyumun ölçüsünü almaya geliyorum 1.4le :D Şaka bir yana rex alabilir bu rollü
burdayım ulen ölmedik yahu egzoscular ne kazıkcı be bir egzos yapmaya dunyanın parasını istiyorlar 20 tl lik boruya 2 kaynak 2 büküm okadar başka birsey yok....
bana wideband lazım arkadaş su afereyı bir ayarlarsam çok çok iyi olucak....
Hersey yarıs degıl muhabbette guzel olacaktır arkdslar 22:00dan sonra. Mc.deyz ısteyen herkesı beklerım
kaçarsam sohbete gelirim:)
güncel... yok mu gelen yarına keyfe keder.. deneme :D
Ulen onurcan yazliga geldim gelmeseydim kesin gelmeye calisirdim yaa sana basarilar :)
haha favorimiz dc:) bakalım neler olucak merak konusu Aj miz yapıcak mı bi sürpriz meraktayız onur kardeşimle:)
orhan alır dicem ama dc sıkıntı yaratabilirdiyede içimde his var :)
onur tak kardeşim aracın içini , 3-5 kg luk ağırlık için içi sökük vs olmasın :D zaten sökmek nedir kardeşim , perhiz yapın 1 hafta tamam zaten :D :D :D
sonra neden baglandik konulari ...
Sormaa abı gelıp gorseler kg yok vardrt dıe soktuk yok crx kullanıcıları bılır sımdı soktum hepsını ıc dıs yıkayıp yalıtım yapıp takacam yarın herkes ıstedıgı gıbı sokup takabılır yarın aksamın suprızı aj vtı 10 numara yuruyor 2 eksıgı var egzoz yok ve kelebekte ufak bı sıkıntı var