işinmi yok la gir sanayiye başla bi yerde neyin gezmesi neyin görmesi otobüste ayaktasın istekler bitmez ağlayan zırlayan, sanayi her türlü iyidir otobüsten
Printable View
işinmi yok la gir sanayiye başla bi yerde neyin gezmesi neyin görmesi otobüste ayaktasın istekler bitmez ağlayan zırlayan, sanayi her türlü iyidir otobüsten
herkese teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için ama bindik bi alamate gidiyoz kıyamate hesabı :)))) paraya da ihtiyaç var biraz tempo yoğunsa sıkıcaz dişimizi gibi görünüyor : ) ben burdan yazarım gelişmeleri :D
idir qüzeldir ama bi kaç aya kadar sıkılırsın yolu seyret seyret indir boşalt nereye kadar bi de o yolun yorgunluğu sana verecekleri paraya değmez ya ni en iyisi sanayide başla biyere en azından akşam evine qider kafa dinlersin ;)
insan yaşamadan anlamaz burdan 1000 kişi gitme desede sen zaten koymuşsun kafana formalite icabı sormussun git yaşa eziyeti çek sonra anlarsın yaş genç olunca kim ne derse desin bi kulaktan girip ötekinden çıkıyor.
Muavin olmak isteyenide ilk defa goruyorum .
daha çok mesleki gelişime önem vererek kendi alanında işler bakmanı öneririm
Metro dışında şirket bulamadın mı?
Maaşları ödüyorlar mı onu sor önce bir, bi de katil gibi soförlerinden uzak dur.
aslında kamil koç da olabilirdi ama metro ya karar kılmıştım da evdekilerler falan konuştum kamil koç a karar verdim gibi bakalım yarın gidicem evrakları tamamlayıp kamil koç a.
forumun yarısında muavinlik hostluk deneyimi varmış :D
2009-2010 arasında ulusoy ankara seferini her hafta sonu istanbul-ankara olarak kullandım.***** muavinlerde artık hepsi beni tanır oldu.yolculuk boyunca dertlerini dinlerdim.hepside sevmeden yapıyordu işini en fazla 3 ay çalışan muavin gördüm hepsi bırakıyordu 1 ay sonunda. :)
kısmetse kamil koç ta başlayacağım gibi gözüküyor.
Valla ben Metro Kargo'nun genel müdürlüğünde genel müdüre rapor yapıyordum, ona rağmen maaşları 22 gün geç alıyordum gerisini sen düşün...
Şu an Metro Turizm'in sahibini hapse de attılar, hiç maaş ödemezler.
Onu da geçtim o soförlerle genç yaşta rahmetli olursun :D