valla doğru bir yolcu öyle isterken diğer yolcu farklısını istiyor uykusuz kaldık daha ilk başlarda, zor ama bir işe girdik biraz harçlık falan çıkartırım diye zaten zorluklarını da gördüm öyle aman aman yapılcak iş değilmiş..
Printable View
valla doğru bir yolcu öyle isterken diğer yolcu farklısını istiyor uykusuz kaldık daha ilk başlarda, zor ama bir işe girdik biraz harçlık falan çıkartırım diye zaten zorluklarını da gördüm öyle aman aman yapılcak iş değilmiş..
valla ne yalan söyleyim başımı kaşıcak vaktim yol gecem gündüzüm birbirine karıştı sosyal hayatım sıfırlandı nerdeyse 1 hafta olcak arabaya marş basmadım :D nete de giremiyom eve geldiğim saatler de çok yorgun olduğum için hemen yatış modu...
pişman değilim en azımdan içimde kalmadı bana uzaktan hava hoş geliyordu :D
bakalım devam edicem biraz daha harçlık falan çıkartayım 1 ay çalışayım en azından.. : )
meslegin zorlugu ilk muracatta tecruben bile olmadan hemen is bulabilmenden hatta kafana gore firma bile secebilecek kadar cok is bulabilmenden beliydi. Zaten tecrube yaratacak kadar cok calisilmiyor bu iste gordugum kadar ile onu kapali gelecegi olmayan bir is neticede. Sende heves ettin baya baya. Deneyip gordun. Hakkinda hayirlisi olsun.
muavın yok zatene hosttan sofor olan bulamazsın kımse hosta araba emanet etmez :D muavin kaldımı artık bılmıyorum pek ılgılenmıyorum artık ama hosttan muavın olman ıcın 2 3 sene filan lazım heralde yenı gelen adamı arasına sokmazlar hırsızlık vs için :) bızım bı pust vardı keklerı calıp markete satıyodu karsılıgında sigara alıyodu :)
bu gece geldim sarımsaklı git-gel yaptım : ) yarın kısmetse 15 15 te izmir aliağa.. zor valla yorgunum ama tecrübe oldu hiç yoktan paranın değerini anladım hayatı anlıyorum saatimiz 2,80 tl imiş...
yol yakınken git meslek ögren berber marangoz filan elinde mesleğin olsun bu işlerin sonu yok bir gün kaza yaparsın kalırsın koltukların arasında o zamanda iş işten geçmiş olucaktır.
saati 2.80 neymiş yaw cafe vs gibi bi yerde garsonluk yap bence hem çevre hem sosyallik hem para hem rahatlık olarak bundan iyidir.. o kamil koçun da allah belasını versin e mi.. otobüs yandı yolda bıraktı karaktersizler bizi.. bi daha töbe binmem şahsen, sen orda çalışıyosun düşün riski..
geçmiş olsun alper abi kamil koç'un fix hareketidir motor yakmak :) adamlar bakım yaptırmaya zaman bulamıyor ki sefere gitmekten.
Sigara falan veriyorlar mı bizim burda şöför günlük 3 paket alır muavin ve host 2 paket alır. Eğer veriyorlarsa güzel para kazanabilirsin.
sigara kullanmıyorum : ) bu arada araçlar çok yoğun seferden sefere gidiyolar dün benim gidip geldiğim araba motor arıza ışığı mı ne yakıyordu..
dediğiniz gibi lanet bir iş can güvenliği falan yok allah a emanetiz ama bari girdiğime değsin 1 ay dayanayım paramı alayım en azından diyorum.. evde otururken sıkıldığım anları bile özler oldum hey gidi hey..
çok çabuk yatak sardın :)
ben tek tabanca çalışıyordum hem muavin hem host.patron çok severdi bırakmıyordu beni kaçmıştım :D meslek değil zaten bu iş ama eskiye nazaran şu anda daha rahat.özellikle koltuk arkası tv olayı iyi oldu millet sarıyor tv ye seni rahat bırakıyorlar :)