Ya bu pringles chipslerin kocaman kutusu var ama icide 3 parça chips çıkıoyir çok gıcık...,
Printable View
Ya bu pringles chipslerin kocaman kutusu var ama icide 3 parça chips çıkıoyir çok gıcık...,
oh oh oh akşam eğlencesi powed by metin alan adamsın ! ne gerek var zevk hobi milyarlar gidiyor sıkıntı
adam kalıtelı ıcms jack guzeldır afyet olsun
metin senin o canını sıkan karının adresini yada plakasını verde ne araba istiyorsa yada ne istiyorsa temin edelim...
S.a suborucular ve tt ahalisi
Kesinlikle abi , ne gerek var ama işte diyoruz sürekli ya :))))
Karı kiz kumar falan yok sadece araba tek eglencmiz var diycem ama dün geceki esmer arkadası unutmam gerek :) :)
Az önce bi hevesle son kadehimi dokdurdum sakarlık işte , nazar değdi elam düştü yere içemedim :)
Abi hatun sağ koltukta aracı kullanan arkadaş ne hikmetse hep esmer oluyor ,sanırırım cabrio ya yaz gelmeden kapkara dolanıyorlar bunlar , bide hiç bilmez bunlar beyaz tenli adamın dramını hiçbirzaman esmerlemeyişip kızaran adamın gözyaşı oda başka bi hikaye tabi ama yanından caf cuf catara oatara be yaparsak yapalım adamın üstü açık malesef :) :)
herseyde bı hayr vardır belkı son bardagı ıcsen keske o son dubleyı ıcmeyeydm deme ıhtmaln vardı:) ıstanbul bugun cok sıcak hc esmyo oralar ne alemde
Keşke resim ekleme iimkanım olsaydı telefondan bağlıyım malesef , balkona çıktıp güzel estiğini söylebilirim geceleri ama gundüzleri best model of the world mankenleri yüzünden pek havuz kenarınına inmek gelmiyor insanın icinden
Burdayiz bu gece :D
Hirsa gelipte dif parasiylan s2 parasida cikaririz diye forged parasida gitmez dimi hocam:D
Son moda vücüta tapışan şort falan giyorlar arjadaşlar :))
bu adamla ıcılır alkol alp boyle duzgun konu cevaplayan adam hatrlamyorum:D
eren boşunamı dedi bu lafları :)
Link varmı acaba :)
metin abi paraları çar çur etme esenboğada omuzlarda karşılayacağız seni :hehe: ordan direk bestekar kontes :D:D
merhaba aklınızda bulunsun link için videonu nsol üstüne getirin mauseyi tıklayın acılır tagli her video ama linki ekliyim siz için
200sx pişmanlıktır - YouTube
Metin motor parasini sakla.
Guzel bir ecu al.
Birde saapmisim arabasini, git kizina oyuncak al. Arabasinin hamina koyayim....
Benm de kafa guzel. 1 sise absolut raspberry arti 6. Efes dark dayim...
:D
Ayik olun ;)
Estafurallah :)
Uyumak istiyorum aslında sadece ama beceremiyorum :)
Yaklaşık 10 yıldır tek başıma otel odalarında sürünüyorum meslek icabı ve iki kelime sohbet etcek adama hasret kalıyoruz ,adamının canına tak ediyor üzülüyor yanlız kaldığında heleki bile arabasından uzaksa , yanlış aslında duygusu olmayan nesneler ile iletişim kurma çabaları , sanırım ki herkes tranformas filmini izledikten sonra arabasınin kumandasını basıp 4'lüler yanıp kapılar açıldığında salakca bur gülümse ile arabasını binmiştir :) :)
ne denir tam olarak nasıl ifade edilir bilemedim içimizi rahatlatmak mı duygusal bağ kurmak mı bilemiyorum ama erkek milletine has bur duygu galiba bu