maşallah maşallah aracın ort kac hp suan aren ?
Printable View
[QUOTE=Arenimo;6017372]226 227 gibi düşünebilirsin
tamam hafta sonu telefonlasalım inş çıkar deneriz beni gececegin ***** ortada:D
[QUOTE=İBRAHİM_MEY_GTİ;6017382]O belli olmaz İbrahim , bu işler otobana çıkınca kağat üstündeki hesaplar tutmuyo malesef:D araba sökmek kaput bagaj hafifletmek bunlar ciddi artılar bence keyifli bi deneme olur sonuçta kendine rakip gördüğün araçlar filte egzost headrs lı S2000 ler ve type R lar ben type R larla denemeye çekiniyorum adamlar ciddi hızlıar :D
ozman iyi bende bagaj kaput felan fiber oldugunu sayarsak 850 900 kg felan olurum herhalde:D[/QUOTE]
Orjinalde kaç KG İbrahim bu araba :D çok sökmüşsünüz ben bu kadar dip sökük denemiyorum max arkayı sökenlerle denerim ciddi sökük o zaman 1 koltuk var arabada heralde:D
850 900 kiloya headers ufak ellemeler felan 215 220 arası bişey cıkacak inşallah bakalım
Orjinalde kaç KG İbrahim bu araba :D çok sökmüşsünüz ben bu kadar dip sökük denemiyorum max arkayı sökenlerle denerim ciddi sökük o zaman 1 koltuk var arabada heralde:D[/QUOTE]
orj nalde 1080 kilo diye bilyorum aren arac komple sökük kaput bagaj felan filan aynen sadece söför koltugu var oda 3 kilo:D
vay ıboo atar var sende gene la ne adamsın ya neyse kanka 15 20 gune en gec arabam hazır kanka denerız dızel le :D:D
kanka hazır emme var gel onu bi deneyelim..
İbrahim hfta sonu burda olursam deneriz bakalim sojuk haliyle nasil oluyo:D
1-emg cooper s aren
2-
3-
4-