2002 corsa 1000 motor yari oromatik benzinli nasil bilirsiniz ? Ikinci eli satisi yakiti motoru gidisi durusu vs.
2002 corsa 1000 motor yari oromatik benzinli nasil bilirsiniz ? Ikinci eli satisi yakiti motoru gidisi durusu vs.
fiyat nedir ?
fiyatı piyasaya göre normal ama ben olsam 1.4 tercih ederdim vergi dışında bir avantajı yok gibi geldi ..
o araba gitmiyor benden demesi(3 adet aynı motordan kullandım hepsi aynıydı kimse demesin benim arabam yürürü güzel diye)
Gidip gitmemesi cok onemli degil sonbahar sonuna kadar esim kullanacak ama satiyoruz dedigimizde satilmasi lazim hemen. O tarz bir araba bakiyorum.
bizde vardı 55 hp fıstık yeşili...
kullanımı çok birşey beklemeden keyifli 3 silindir bir motoru var
ancak şanzıman arızaları araçtan soğuttu 35bin de sattık. Sıfır almıştık garantiden şanzıman beyni motor beyni falan epey parça değişti 5 sene önce 15.250 gibi bir fiyata tanıdık birisine satmıştık. araç şuan 150binlerde hala görüyorum ancak sahibi çok az yaktığını söyledi lpg bile taktırmadım dedi
edit: aracı aldıktan 2 hafta sonra karadeniz turuna çıktık. sümele manastırına 5 kişi bagaj ağzına kadar dolu çıkmıştık. Otomatik modunda 5000-6000 devir arasında çıktı sürekli yolun kenarında alman plakalı bir mercedes su kaynatmıştıyukarıya çıktığımızda bizim araçtanda yanık kokuları geldi... dönüşte daha az yaktı
![]()
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
anlasildi bunu eledik o zaman 1.0 litre motorlu araclardanda uzak durmaliyiz sonucu cikarttim ayrica![]()
abi lpg takmıcakmısın ? bence 1.4 ten aşşasına bakma ne alırsan al. aşşası pişmanlıktır.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)