tuningcan Nickli Üyeden Alıntı
Allahım yarabbim yorumlara bak yaa :) arkadaslar begenmediyseniz konuyu yorum yapmazsınız bence cok guzel bir konuya değinmiş arkadas. Evet ağır ifadeler kullanmıs olabilir yanlıs yere konu acmıs olabilir ama bukadarda sacma sapan aglayalımmı ,antalyadan tasınacam ,eee napalım yani simdi gibi bos bos yorumları ben sadece mesaj sayısını yukseltmek icin yazıldıgını düsünüyorum. Bazen Öyle sacma sapan konular begeniliyor öyle övgüler yapılıyorki 100 sayfa muhabbet dönüyor o konuda. gidip bu araca 115.oooTL verip almayı dusununen birisine bence yardımcı olacak nitelikte bir konu olmus.Gercekten bu aracın son haline ee nevar gayet guzel olmus diyen insanlarda cıktı. Bari m3'ün Phoenix Sarı sına boyatsaymıs. Special Edition bir aracın Yok olusunu anlatmıs arkadasımız. BEN konuyu gereksiz bulmuyorum. Eger burası bir otomobil &tuning paylasım portalıysa butür şeyler paylasılıp insanlar aydınlatılmalı.Os...ruktan B...ktan seyleri paylasıp gulup kahkaha ya alısılmıs malesef yapacak bisey yok evet konu TR katliamda bir numara başlıgı altında paylasılabilirdi bu konu . bu yönde uyarı yapılabilirdi arkadasa.Bence 115.ooo Tl yi çöpe attırmıcak bir konu.Anca isim Yapmıs Garaj Sahiplerine Guzel Övgülü cevaplar yazılır. Birgün işimizdüşerse gibisinden ister ceza alayım banlanayım ama durum böyle kimse alınmasın kırılmasın.Sonuc olarak Guzelim M3 ü Rengiyle bile B..k ettiklerini kanıtlamıslar.İsteyen istedigini yaparsa araca İsteyende istedigi yorumu yapabilir.