konu banada saçma geldi araç hakkında bilgi almak isteyen yok ama konu açılmış garip...
Printable View
konu banada saçma geldi araç hakkında bilgi almak isteyen yok ama konu açılmış garip...
zenginin malı zıvırtın çenesini yorarmış hesabı olmuş biraz kimseyi ilgilendirmez isterse pembe yapar ister tavan keser üstünü açar sanane kardeşim
Renk olarak ön tampon olarak bu araç. Bildiğim kadarıyla başka bir interlagos mavi M3 yok. Yani araba %99 bu araç.
Daha öncede yazdım, konuyu açma amacım bazen bir otomobilinde şanssız olabileceğini anlatmaktı. Hepsi bu. Yoksa tabii ki otomobilin sahibi arabayı üçüncü şahıslara ve onlara ait olanlara zarar vermediği sürece istediği gibi kullanma yada istediği gibi değiştirme hakkına sahiptir. Sonuçta şu araca yapılanların büyük kısmı birçok kişinin otomobilinin başına gelmesini istemediği şeylerden ibaret.
Daha bir çok araba var rezil olmuş vaziyette. Napalım hep beraber oturup ağlicazmı şimdi?..
Rezil, perişan olmuş olabilir bizi ilgilendirmez sadece şu konuyu ilan açıklamasında kazasız şeklinde yazı görseydim haklı bulurdum.. Çok saçma olmuş..
neler var be abi bu yine bir şey değil ki :) Orjınal rengi cidden fenaymış :)
Gereksiz olmus ..
Katliam oldugunu dusunuyosaniz keske turkiyedeki katliam araclar diye bi konu vardi orda paylassaydiniz..
O araba Türkiye'ye ithal edilmiş tek competition pack M3'tü. En büyük özelliği M3 CSL'in yürüyen aksamına sahip olmasıydı ve BMW tarafından sınırlı olarak üretilmiş bir araba olmasıydı. Yani sıradan bir M3 ezilmiş diye konu açmadım. TR'de tek competition pack bir M3 vardı ama artık yok.
Aracı alıp eski haline çevirmeye ne dersiniz?..
Bu araca twin turbo denemek herkesin harci degil.
Tebrik etmek lazim. Keske saglikli bir sekilde yapilsaymis.
Keske bizde o imkana ve cesarete sahip olsaksa tecavuz edebilsek.
2. Sahibinin plakasindaki kurban kani bile dururken kaza yapmasini tecavuz olarak goruyosan Allah seni o duruma dusurmez insallah!
Ya bu kadar saçma bi konuyu sonuna kadar okuttun ya helal olsun TR'de tek competition pack bir M3 artık yokmuş başimız saolsun çok büyük bi kayıp olmuş senin açından
antalyadan taşınıyorum :D:D:D
Aynı araç mı bu?
http://i36.tinypic.com/2ptndvk.jpg
peki hocam bu memlekette beyaz bi pontiac'ın başına neler geldiğini biliyo musunuz? siz bu araca tecavüz edildi diyosanız, onu geneleve koyarsınız heralde.