hayır uzak dur demedim... ben sıkıldım artık sabit hatlı telefona para ödemekten...
Printable View
Dsmart interneti smile adsl üzerinden veriyor. Bir sıkıntı yaşamanız durumunda gerçekten çok kötü bir müşteri hizmetleri var. Smile adsl'in yanında TTnet size lord muamelesi yapıyor o denli yani. Tepeniz atsa iptal ettirmek isteseniz karşısına gidip oturacağınız bir müşteri temsilcisi yok, kapısından gireceğiniz ve bireysel işlem yaptırabileceğiniz bir ofisi yok.
İptal ettirmek istediğinizde kayıt alırlar 72 saat içerisinde aranacaksınız derler. Bekle ki arasın, sonra sizi tam biriyle konuşurken arar, cevap verene kadar hattı kapatır sonrada arayan olmaz. Bir kaçgün beklersin tekrar aricaklar diye bakarsın ki ne arayan var ne soran tekrar ararsınız müşteri hizmetlerini derler ki efendim aramışlar ulaşamamışlar, siz iptal için yeni bir kayıt açtırırsınız tekrardan başlarsınız beklemeye.
Kısaca TTnet kötünün iyisi. En mantıklısı yine ttnet ten hizmet almak.
Ben evimde turkcell multivinn modem kullaniyorum. Hiz konusunda sikayetim yok. Ps3'te online oynuyorum, problem olmuyor. Sadece upload'in kotadan gitmesi can sıkıcı. Yani 4 gb kotali paket kullaniyorsan sana 3-3,5 gb a geliyor. Bi kac kez kotayi asinca da geliyor aylik 40-45 lira fatura bu sefer insan dusunmeden edemiyor 50 lira para verip adam gibi adls yada fiber uzerinden internete baglansam keske diye. Bu noktada da taahhut derdi isin icine giriyor :)
Diger yandan ipad kullaniyorsaniz veya sık seyahat ediyorsaniz yaninizda tasiyabildiginiz icin kullanisli. 5 cihazla ayni anda baglanabiliyor olmakta yine keyifli yonlerinden biri..