wolkanku Nickli Üyeden Alıntı
dediğinizde hak vermediğim kısımlar yok değil, tabi ki 3 serisi ile tt kullanımı farklı araçlar.
ancak lafım sadece size değil, benim tt'yi aldığım kişinin 4. arabasıydı bu.
tt baktığım sırada bütçemden 6000 TL yukarda 330ci geldi borusana takas için, araç 2002 78.000km'de idi. expertizi yapıldı boya yok. muhtemelen bu da evin 2. 3. arabasıydı ki bu kilometrelerdeydi. sonradan aracı nette 57.000 tl civarlarında satılırken gördüm. şimdi burada aracı görenler olsa 2002 model nasıl 78.000km olur ya da 57 o araç için çok diyebilirdi. ama dediğim gibi istisnai durumlar olabiliyor ve böyle kupon araçlar çıkabiliyor, satan kişinin aracına hemen laf söylememek lazım.
bütçenize uyuyorsa ya da çok az farkla aşıyorsa gidip araç görülür, gerçekten denildiği gibi mi bakılır , eğer öyleyse hesap kitaba göre alınır ya da alınmaz.
ama burada sadece fotoğraflarına bakarak kesin km düşürülmüştür ya da fiyatı uçmuş (kime göre neye göre? ) demek çok mantıklı gelmiyor.
yanlış anlaşılma olmasın polemik için yazmadım, bana da sahibinden de bir arkadaş aracın pertmiş, yok 99 model 70k'larda olur mu buna sen inanıyomusun falan gibi mesajlar atmıştı. herkes model yılına göre yıl X 10-15.000 diyip bir ölçüp biçme yapıyor ama gerçek belki de öyle olmayabiliyor bunu demek istiyorum.