Fiber İnternet uzun süre sonra ülkemizdede yayılmaya başladı.Bu başlığı Fiber İnternetle ilgili soruları, problemleri vs. tek bir konu toplayalım diye açtım.
Evet arkadaşlar aranızda kullanmaya başlayan varmı ? Hızındaki değişiklik kayda değer mi?
Fiber İnternet uzun süre sonra ülkemizdede yayılmaya başladı.Bu başlığı Fiber İnternetle ilgili soruları, problemleri vs. tek bir konu toplayalım diye açtım.
Evet arkadaşlar aranızda kullanmaya başlayan varmı ? Hızındaki değişiklik kayda değer mi?
sokagı kaldırımları içine döşüyolar sora tekrar yapıolar aynen dogrudur ilk cıktıgından beri kullanıyorm quicknetti ozamanlar turkcellindi ilk cıktıgında cok memnundum 1 1-5 sene sonra cok rezil kepaze hal almıştı kapattım 4 ay once bidaha actırdım şimdilik fena değil gibi ama ilk günkü gibi değil 10mb için konusuyorum
1881 - 193∞
ben metronet in fiber netini kullanıyorum..cook memnunum 10mb hızında oldukca hızlı..ttnet bıkmıştım hem tlf parası hem net parası...şimdi fibere gectım hem hıızım arrttıı hemde kota yok sınırsız...hemde ilk 6 ay 9 lira...sonra 33 lira...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
yaklaşık 1 yıldır superonline abonesiyim, bulundugum sitede altyapısı vardı. daha önce ttnet tarafından öpülüyordumondan sonra ilaç gibi geldi resmen. 1mb sabit hızda download yapıyorum, arasıra 1.2, 1.3 mb'ye çıktıgı oluyor. Gerçi şimdi turkcell girdi işin içine bakalım nolacak
![]()
Tango-1 never dies.
bu alt yapı yapma durumları nasıl oluyor yani bizim burda yok fiber internetin alt yapısını yapmak için kaç kişinin talebi gerekiyor
superonline kullanıyorum 1 senedir...
tek kelime ile mükemmel....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
fiber internet kullananlar adil kullanım kotası varmı bide ıp ler dinamik mi statik mi?* sırf bu nedenlerden dolayı ttnet öpüyor beni.
PROJECT01 GARAGE
ataşehirde fiber internet kullan birileri varmıdır acaba ?. varsa hangi bölgede.bende geçmek istıyorum ama alt yapınız yok demişlerdi ozamanlar.
Scorpion TypeR
Ben hızlı indirecem diye Mahalleyi köstebek yuvasımı yaptırayım arkdaşMillet oyar valla hehe
Heryere yok sanırsam bu fiber internet?
Samsunda oturuyorum yeni yeni kazıyorlardı yolları superonline fiber internet muabbetine)
Bnm ikitellideki is yerimde bir alt sokagimdan geciyor butun basaksehir catur cutur kullaniyor ben sorunca sana yok diyolar deli oluorum![]()
Duyumlara gore kullananlar com memnun birde demin turkcell in bir reklamini gordum acaba o ne?
Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum..
Web sitelerin de talep formu gibi birşey var sanırım,altyapı kurulması hakkında..
Adil kullanım kotası varmı yokmu bilmiyorum ama aylık sınırsız 10mbps kullanıyorum..hızından genel olarak memnunum,download yapılan siteye göre hızı değişkenlik gösteriyor..Upload hızı 1mbps ve gayet hızlı..
Torrentte 1.1,1.2 lere sabitlenip download yaptığı oluyor..
Aylık 49 tl ,fakat mayıs ayından itibaren banka gişelerinden ödemelerde +1tl almaya başladılar
Ayrıca telefon hizmetinden yararlanmaya başladım numara taşıyarak,türk telekoma sabit 20 tl ödemektende kurtuldukKonuşmadığınız zaman para ödemiyorsunuz.. + bide siemens ev telefonu hediye kampanyadan
Televizyon hizmetide başlıcakmış,kablolu tv gibi..Adamlar herşeyi tek bir modeme sığdırmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)