iphonede kulllandığından suresi dolmuştur ama yenileme için app store den bir gir bak oyle aracı linklere güvenmemek lazım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
turkce olmasi ilginc degil mi ? neden turkce yollasinlar ki boyle bir destekleri mevcut mu ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
uydurma mesaj.
whatsapp'ım ilk kullanıcısı isen zaten iphonede 1$ verip aldın.
bu verdin 1$ 2020 yılına kadar numaran aynı kaldığı sürece hangi tele yüklersen yükle geçerli.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
para ile ilgili bi durum olursa application store üzerinden gelir uyarı mesajı, "update var" gibi mesela ve senin account üzerinden gider gelir, böle fuck fuklu adres ile gelmez mesaj![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Whatsapp ın Türkçe SMS desteği var.
ayrıca BB de 1 yıl free gibi bir durum da var. (hala var mı bilmiyorum ama bir ara vardı)
Sonra lisans alınması gerek.
sms de verilen link nereye yönlendirildiği ile ilgiliyim ben aslında. ayrıca ilk register sırasında gelen register kodu da benzer bir numaradan geliyor (amerika kodu ile başlayan +1....)
wireless ile değil 3G ya da E ile bağlanılmasının gerektiği uyarısı da mantıklı geldi, zira iPod ya da iPhone ayırımını bu şekilde yapıyor.
konu dışı olacak ama sormadan edemiceğim. bu androidlerde süre bitimi para ödeme durumları varmı whatsapp için?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
tel numaranızı tüm işsiz arkadaşlara dağıttım
rahatsız edecekler ama iyi çocuklardır
whatsapp böyle bi durum olsa daha resmi bi şekilde haber verirdi diye düşünüyorum
böyle "linke tıkla olsun" düzmece gibi duruyo
bence dikkate almayın
whatsapp ta admin diye gelmez/gelmiyor mesajlar.. Başka bir uygulama ile karıştırıyor olabilirsin.
öte yandan önerim, whatsapp çalışıyorsa herhangi bir işlem yapmaya gerek yok bir yerleri tıklamayın silin gitsin.
dün akşam banada geldi açmıyım dedim ama dayanamadımtıklayınca melodi sitesine yönlendirdi çıktım hemen inş bişey olmamıştır.. insanın başına ne geliosa meraktan gelirmiş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)